Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Patru minute de sperante

Formatia din Ianca a ramas in continuare singura participanta din Liga a III-a care nu are nici un punct dupa sapte etape. De altfel, aceasta mai detine un record de ineficienta: cea mai slaba aparare din toate seriile, cu 28 de goluri primite.
Vineri, la Rm. Sarat CSO a avut totusi prima evolutie mai apropiata de rigorile acestui esalon si a pierdut la limita dupa ce timp de patru minute a trait si cu speranta unui egal.
CSM-ul a dominat prima repriza insa nu au reusit sa inscrie decit o singura data in minutul 23, cind Nica a profitat de o greseala a apararii oaspetilor.
Gazdele au parut ceva mai hotarite dupa pauza, au atacat in valuri, insa nu au gasit caile de a periclita cu adevarat poarta adversa. Si cum ocaziile se razbuna, in minutul 64, Perca a reusit sa restabileasca egalitatea.
Bucuria oaspetilor a fost insa de scurta durata, deoarece dupa numai patru minute Stan a readus linistea in tabara gazdelor.
CSO Ianca a mai bifat astfel o infringere si ramine singura echipa care pina in acest moment nu a cunoscut gustul succesului. Mai mult, dinspre gruparea pregatita de Iacob Carst vin zvonuri ca peste doua etape echipa se va retrage din campionat.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii