Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Patru indivizi suspectati ca au batjocorit o tinara au scapat de acuzatii

Dupa noua luni de la presupusul viol reclamat de o tinara din cartierul Viziru III - suspecti fiind patru insi, dintre care unii cu antecedente penale -, Parchetul de pe linga Judecatoria Braila a dispus neinceperea urmaririi penale (NUP) a presupusilor autori si inchiderea cazului, pe motiv ca reclamatia a fost neintemeiata. Potrivit anchetatorilor, "din probele administrate nu rezulta ca raporturile sexuale s-au desfasurat fara acordul partii vatamate, aceasta nesolicitind ajutor si neanuntind imediat parintii sau politia".
In ziua de 11 iunie 2006, precizeaza procurorul care s-a ocupat de caz, Georgiana Getuta D. a sesizat faptul ca, in ziua anterioara, Claudiu Catalin P., 29 de ani, Virgil Gigi S., 22 de ani, Angelin Viorel C., 28 de ani, si Catalin B., de 19 ani, prin amenintare, au obligat-o sa intretina raporturi sexuale in Padurea Stejarul. Anchetatorii au declansat cercetari specifice, aflind ca, in ziua de 10 iunie 2006, numitul Claudiu Catalin P. s-a intilnit cu Georgiana D. in scara unui bloc din Viziru III, unde a lovit-o pe aceasta in zona fetei si in abdomen. La scurt timp, si-au facut aparitia si ceilalti suspecti. In continuare, tinara s-a deplasat impreuna cu cei patru indivizi in Padurea Stejarul, unde a facut sex cu fiecare. In mod inexplicabil, cind s-a intors acasa, ea nu a povestit nimic parintilor si nu s-a adresat politiei decit a doua zi.
Luati la intrebari de oamenii legii, suspectii au declarat ca au facut sex cu Georgiana in padure, insa numai cu acceptul acesteia. Totodata, la dosar exista si declaratiile a doi martori oculari care au vazut-o pe presupusa victima in scara blocului, amindoi afirmind ca tinara nu parea sa fi fost "tinuta cu forta". Potrivit raportului medico-legal intocmit in cauza, reclamanta prezenta "deflorare completa veche, a carei data nu putea fi precizata". Medicii legisti au confirmat, de asemenea, consumarea unui raport sexual complet recent. Intrucit existau suspiciuni, oamenii legii au dispus NUP in ce-i priveste pe cei patru indivizi suspectati de viol. In schimb, Claudiu Catalin P. va fi judecat pentru lovirea tinerei.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii