Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Patru incendii intr-o singura zi

Vineri, pompierii braileni au reusit sa salveze din calea flacarilor 3 case si 7 anexe gospodaresti, ale unor braileni la locuinta carora izbucnisera incendii. Interventia pompierilor a facut ca in urma evenimentelor sa nu se inregistreze victime, iar pagubele materiale sa se ridice la doar 2.300 lei.
Primul incendiu a izbucnit in jurul orei 3.50, la locuinta Dumitrei Vizireanu, situata pe strada Principala nr. 155 din Chiscani, din cauza cosului de fum neprotejat termic fata de materialele combustibile din jur. Focul a mistuit 10 mp de acoperis din scindura, invelit cu tabla, dar pompierii de la Detasamentul Braila II au reusit sa-l stinga dupa aproximativ o ora, salvind astfel casa si doua anexe gospodaresti. Pagubele au fost estimate la aproximativ 1.000 lei, in timp ce salvarile, la 50.000 lei. Citeva ore mai tirziu, Detasamentul I a fost solicitat sa intervina pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un teren viran, de pe Soseaua dig Braila - Galati. Cauza acestuia a fost un rest de tigara aruncat la intimplare de o persoana necunoscuta, ceea ce a dus la arderea a 500 mp de vegetatie uscata.
La ora 21.18, Garda IV Insuratei s-a deplasat la locuinta lui Ion Purcarea, din satul Stanca, comuna Stancuta, care a dat foc la gunoiul menajer din curte si l-a lasat nesupravegheat. Acesta s-a raspindit la furajele din gospodarie, mistuind 2 tone de lucerna, in valoare de aproximativ 800 lei. Incendiul a fost lichidat la ora 23.10, fiind salvate casa proprietarului si doua anexe gospodaresti. In timp ce pompierii de la Insuratei se luptau cu focul, un alt incendiu a fost anuntat in comuna Viziru, la locuinta Paulinei Budur, unde s-a deplasat Detasamentul II. Cauza acestuia a fost un cos de fum neizolat, ce a dus la arderea a 5 mp de acoperis, paguba estimata la 500 lei. Dupa aproape o ora si jumatate, pompierii au reusit sa stinga focul, salvind casa si 3 anexe.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii