Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Patru condamnati aruncati dupa gratii

Miercuri, pe parcursul a 6 ore, politistii braileni au reusit sa dea de urma a patru fugari, condamnati la pedepse cu inchisoare pentru diverse infractiuni, care au incercat sa scape de consecintele faptelor comise. Ei au fost descoperiti de politistii de la Compartimentul Urmariri al Serviciului de Investigatii Criminale, care au actionat pe raza municipiului cu scopul depistarii ori clarificarii situatiei persoanelor urmarite in temei legal.
Astfel, au fost capturati Iulian G. (26 de ani), condamnat la 8 luni inchisoare pentru comiterea infractiunilor de port ilegal de cutit si lovire, Lucian C. (26 de ani), condamnat la 1 an si doua luni inchisoare pentru savirsirea infractiunii de tilharie si Matache D. (42 de ani), care se sustragea executarii pedepsei de 2 ani si 5 luni inchisoare pentru savirsirea infractiunilor de violare de domiciliu si distrugere. Cei trei au fost incarcerati in Penitenciarul de Maxima Siguranta Braila.
De asemenea, in aceeasi zi, politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale l-au depistat si pe braileanul Sorin Alexandru D. (23 de ani) care, in perioada ianuarie-martie 2007, a patruns, prin efractie, in repetate rinduri in incinta unei unitati comerciale cu sediul in Braila, de unde a sustras bunuri in valoare totala de 7.300 lei. Prejudiciul a fost recuperat in proportie de 80%, iar suspectul a fost retinut si incarcerat in Arestul inspectoratului. (M.A.)
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii