Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pastila cu venin

* "Celhart Donaris" are afaceri in scadere si pierderi mai mari. Probabil ca brailenii maninca din ce in ce mai putin si astfel folosesc tot mai putina hirtie igienica.

* La maternitatea braileana se fac investitii de 600.000 de dolari. Poate asa sa mai capete curaj si brailencele sa faca macar cite un copil, ca sa mai aiba cine sa ne plateasca si noua pensiile.

* Fana, femeia care aduna in propria curte, tone de gunoi la citeva luni, a fost internata la Psihiatrie. Mai bine o angajau la ECO.

* Cladirea fostului Cinema Lira a fost retrocedata Societatii Filarmonice Lyra, care vrea sa infiinteze o orchestra simfonica la Braila. Nu prea vad rostul unei asemenea orchestre, din moment ce, pentru Braila, potrivit ar fi sa cinte doar Marsul Funebru.

* O macara de la Hercules, contractata de Primarie, care ajuta la doborirea unui copac de linga Scoala Waldorf pe care muncitorii n-au vrut sa-l taie pe bucati, s-a rasturnat in curtea scolii. Nici ca se putea un loc mai bun in care sa se rastoarne caruta cu prosti.

* Sapte tineri au fost amendati de jandarmi pentru ca nu au vrut sa paraseasca incinta unei scoli. Saracii, erau si ei dornici de scoala, iar jandarmii se temeau ca nu cumva aia sa ia bacul inaintea lor.

* Nici cind ies pe primul loc, politicienii braileni nu au incredere in sondaje. Probabil li se pare nedrept sa iasa primii fara sa minta publicul pentru asta, cum se intimpla in alegeri.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii