Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pastila cu venin

* Seful CJ, Gheorghe Bunea Stancu, promite ca va deschide in aceasta vara, intre Braila si Galati, trei piete de gros - una de peste, una de legume si fructe si alta de flori. Punem pariu ca, de fapt, vor fi trei piete subtiri - una de pesti neprinsi de Politie, alta de trufandale gata de export in Spania si alta de "da' flori nu vrei, Stancule?".

* Romii din Colonia de la kilometrul 10 traiesc in conditii mai bune, sint de parere reprezentantii acestora. In acelasi timp, platforma industriala de vizavi o duce din ce in ce mai prost, mai ales la capitolul fier vechi.

* Directorii PD ai directiilor deconcentrate se tin ferm pe pozitii. Semn ca au o putere de concentrare mai mare decit se banuia.

* Primaria organizeaza pe Faleza un concert Voltaj si Heaven. Nici ca se putea o mai buna alaturare: cind ai de-a face cu un voltaj prea mare, ajungi in heaven, nu?

* Dupa ce au sarbatorit Pastele la iarba verde, brailenii au lasat in urma mormane de gunoaie. Alte mormoane de gunoaie au plecat spre casa cu tramvaiul sau masinile.

* Sindicatul din "Laminorul" s-a lansat in afaceri, deschizind la intrarea in societate un chiosc alimentar. Acesta e primul semn ca in locul a ceea ce a mai ramas din "Laminorul" va aparea, pina la urma, un hypermarket.

* In ziua de Pasti s-a inregistrat o avalansa de incendii, dind serios de furca pompierilor, care n-au prea putut sa-si petreaca linistiti sarbatorile. Mai ales ca de ziua pompierilor nu se inregistreaza niciodata o avalansa de miei si cozonaci.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii