Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pastila cu venin

* Spatiile verzi din municipiu sint pregatite sa intimpine primavara. Cei mai pregatiti sint insa ciinii comunitari, care abia asteapta sa se lungeasca la soare, pe iarba curata.

* Prefectul Mitroi a plantat un pom pentru Europa. Inca un ciine comunitar va fi mai fericit de acum incolo.

* In noaptea aceasta, trecem la ora de vara, adica vom dormi cu o ora mai putin. Nu-i nimic, recuperam ora de somn luni, la serviciu.

* Salariatii din spitale incep sa primeasca bonuri de masa. Bolnavii spera sa primeasca si ei, in curind, bonuri de seringi si perfuzii.

* In reteaua "Electrica" Braila au avut loc, in ultima vreme, mai multe defectiuni in lant. Oficialii companiei au declarat ca prin asta se urmareste doar cresterea natalitatii la Braila.

* Trei indivizi au cerut taxa de protectie unor maxi-taxisti, de 3 lei pentru fiecare cursa efectuata. Prinsi de jandarmi, cei 3 au marturisit ca, de fapt, vroiai sa stringa bani de cite un abonament pe "Braicar".

* Tinerii braileni iti doresc un oras mai curat. De aceea, probabil, multi dintre ei se muta prin alte tari.

* A luat fiinta filiala braileana a PIN. Evident, PIN-ul este 0000.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii