Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pastila cu venin

* De cind cu integrarea Romaniei in UE, bovinele au nevoie de pasaport individual nu doar pentru a putea fi "plimbate" la tirguri, ci chiar si pentru a fi duse la abator. Chiar e aberanta prevederea asta europeana; normal ar fi fost ca, dupa integrarea in UE, bovinele sa nu mai aiba nevoie decit de buletin.

* Detinutele din Penitenciarul Braila au sarbatorit 8 Martie. Cu toate astea, nimeni n-a avut curaj sa le ureze un sincer La Multi Ani!

* De 8 martie, 171 de angajati ai "Celhart Donaris" si-au inceput somajul. Banuim ca in acea zi speciala, mama cuiva a fost pomenita mai des decit de regula.

* La Colegiul "Balcescu" se desfasoara, zilele viitoare, "Saptamina creierului". E clar, asta va fi saptamina proasta a penisului.

* Un detinut de la Penitenciarul de Maxima Siguranta a evadat. Desi a fost prins in 24 de ore, nu poti sa nu te intrebi: cum ar trebui sa se cheme o inchisoare din care sa nu se poata evada? "Penitenciarul de Cea Mai Maxima Siguranta"?

* Politia Comunitara se va transforma in Politia Locala. O masura fara rost, din moment ce, dupa infiintarea zonei Braila - Galati, se va ajunge, evident, la Politia Intracomunitara.

* Brailenii care s-au incalzit cu gaz metan primesc ajutoarele de caldura in martie. Mai bine, de banii aia, statul le-ar lua cite un aparat de aer conditionat.

* Cica intre Braila si Galati se va construi o sosea suspendata, paralela cu soseaua-dig. Noi zicem ca mai bine ar fi sa se construiasca perpendiculara pe soseaua-dig; in acest mod, ar iesi direct pod peste Dunare.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii