Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pastila cu venin

* Ministrul Agriculturii nu e de acord ca taranii sa plateasca accize pentru tuica pe care o beau in familie. Foarte bine. Dar ar trebui sa se bage o acciza pe bataia pe care o maninca nevestele taranilor de fiecare data cind acestia beau tuica.

* Asistatii sociali vor minca anul acesta, la cantina saracilor, haleala de 11 miliarde de lei vechi, bani de la bugetul local. Dupa un asemenea ospat, Primaria ar fi trebuit sa le dea si cite o bere.

* Parlamentarii braileni sustin votul uninominal, dar cred ca nu sintem inca pregatiti pentru el. Ba noi, alegatorii, sintem pregatiti. Am impresia ca de fapt parlamentarii nu sint deloc pregatiti pentru asta.

* Din lipsa de maruntis, pliculetul de nes si pastila de Orbit au devenit moneda de schimb. Sint curios: daca adun 10 pastile de guma primite ca rest, pot sa-mi cumpar pe ele o cola? Sau macar pot sa le schimb cu un pachet intreg de Orbit?

* Pompierii s-au jucat de-a inundatiile la Racovita, in cadrul unor exercitii desfasurate de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta. Asta nu-i nimic. Sa vedeti cind se joaca unii politisti de-a prinsul interlopilor, ce veselie este!

* La "Celhart-Donaris", zeci de femei vor primi de 8 Martie drept cadou disponibilizarea. Eh, unde sint vremurile bune de altadata, cind la "Celhart" se dadea cadou angajatilor cite-o hirtie igienica?

* Pentru ca n-a gasit 200 de lei ca sa-l taie, Primaria a lasat o luna de zile un copac rupt de furtuna sa atirne de-a dreptul periculos in fata unui bloc. Uite asa edilii nostri isi taie singuri, pe zi ce trece, cite-o noua craca de sub picioare.

* Viitorii absolventi ai Facultatii de Inginerie Braila ar ramine in oras doar pentru un salariu net de peste 300 de euro. In caz contrar, probabil, se vor lansa in inginerii financiare.

* Un italian a fost tilharit la Braila, in toaleta unui cafe-bar. Pai, sa nu faca ceva pe orasul asta?

* Cel mai bogat politician local este liberalul Vasile Varga, de profesie notar public, iar in timpul liber consilier municipal. El a cistigat, numai anul trecut, cam 12 miliarde de lei vechi. Aceasta "pastila" n-are nici o poanta, dar am scris-o numai ca sa mai moara odata de oftica Gheorghe Bunea Stancu
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii