Mergi la conţinutul principal

Partide interesante in runda inaugurala a sezonului 2008-2009

In prima etapa a turului campionatului Ligii a IV-a la fotbal sint citeva jocuri care suscita un interes deosebit, deoarece la ele participa formatiile care vor sa promoveze in Liga a III-a.
Tractorul Viziru primeste vizita echipei a doua a CF-ului, iar Avintul Ciresu, mult schimbata fata de editia trecuta, va juca in compania ex divizionarei C pregatite de Iacob Carst, CS Faurei. O alta echipa care s-a intarit foarte mult in aceasta vara, Viitorul Ianca, va evolua pe stadionul Stefan Vrabioru in compania uneia dintre gruparile care au arbitrat lupta pentru promovare in campionatul trecut, Avintul Chiscani.
Victoria Traian este singura formatie din plutonul celor care vizeaza promovarea, care are o sarcina ceva mai usoara, pentru ca intilneste pe teren propriu pe Vointa Gaiseanca.
Conform promisiunilor facute de presedintele Comisiei Judetene de Arbitri, Laurentiu Vargatu, partidele din prima etapa de Liga a IV-a vor fi conduse de arbitri divizionari.
Astfel, jocul de la Viziru va fi arbitrat la centru de Andrei Rotaru, ajutat la cele doua linii de Catalin Teodor si Sabin Codirla, meciul de la Dedulesti i-a fost incredintat lui Mihai Hrinca, iar la partida de la Ciresu vor oficia Ionut Smeu, Maricel Dragomir si Marian Stoichitoiu.
Pe stadionul din Ianca va oficia Luciliu Zaharia, iar la Galbenu, Daniel Deca.

Prima etapa a turului programeaza partidele:
Recolta Tufesti - CSO Ianca
Tractorul Viziru - CF Braila II
Victoria Dedulesti - Viitorul Insuratei
Avintul Ciresu - CS Faurei
Victoria Traian - Vointa Gaiseanca
Viitorul Galbenu - Pressing Braila
Viitorul Ianca - Avintul Chiscani

Trei dintre aspirantele la locul intii

Dintre formatiile care si-au propus sa ocupe locul intii in editia de campionat 2008-2009, cea mai indreptatita sa spere la realizarea obiectivului este CF Braila II, echipa pregatita de Tudorel Cotiga avind avantajul de a putea folosi pe parcursul sezonului si o serie dintre jucatorii care activeaza la prima formatie.
"Nu avem decit un singur obiectiv, locul intii la finalul sezonului, iar daca prima echipa va promova in Liga a II-a si noi vrem sa urcam in esalonul urmator. Cred ca sintem cei mai indreptatiti, tinind cont de faptul ca avem un lot foarte bun, sa emitem pretentii la promovare", a declarat Tudorel Cotiga.
Pentru sezonul urmator formatia braileana mizeaza pe urmatorul lot de jucatori: Mihai Corbu, Adrian Ciocianu, Claudiu Bogos, Stefan Mitrea, Cristian Panturu, Marian Balaban, Ionut Dragoi, Mihai Constantinescu, Alexandru Naghi, Iulian Bratu, Laurentiu Malinchi, Florin Harabagiu, Virgil Ion, George Dragus, Gigel Costache, Alexandru Cotiga, Marius Negoita, Costel Mindroasa, Danut Moroianu si Marius Negulescu.

Victoria Traian nu vrea sa mai faca greselile din sezonul trecut

Daca in returul editiei trecute de campionat nu ar fi cedat cu o mare seninatate 15 puncte in disputa cu o serie de formatii inferioare valoric, Victoria Traian ar fi fost gruparea care ar fi mers la barajul de promovare in aceasta vara.
Presedintele gruparii din Traian, Dumitru Crestez, vrea sa ia toate masurile de prevedere ca echipa sa nu mai repete greselile anterioare si chiar din etapa inaugurala sa se inscrie pe traseul promovarii.
"Vrem sa promovam. Avem un stadion la standardele cerute de regulament pentru Liga a III-a si un lot care ne confera sanse la realizarea obiectivului. Sper sa debutam cu dreptul in noul sezon, mai ales ca vom evolua in fata propriilor suporteri", a declarat Dumitru Crestez.
Gruparea din Traian si-a inaugurat noua baza sportiva cu prilejul memorialului " Mircea Ceicu" turneu la care, pe linga gazde au mai participat trei formatii, Recolta Tufesti, Viitorul Galbenu si FC Urleasca.
In primul meci Victoria Traian a dispus cu 5-2 de Viitorul Galbenu, iar in cel de-al doilea Recolta Tufesti a invins cu 2-0 FC Urleasca.
Finala mare a fost cistigata de Victoria Traian, care s-a impus cu 1-0 in fata noii promovate in Liga a IV-a, Recolta Tufesti.
Ca si in editia trecuta de campionat, formatia din Traian se bucura de sprijinul primarului Nicusor Abaseaca.
Pentru sezonul urmator Victoria Traian se bazeaza pe urmatorul lot de jucatori: Catalin Dragomir, Stefan Veber, Alexandru Cirlan, Cristian Ciocan, Tudorel Dinu, Lilian Constantin, Laurentiu Butoiu, Nica Apostol, Valentin Turiac, Viorel Cocianu, Ionut Naghi, Dorian Nistor, Liviu Stan, Manuel Pirliteanu, Marius Constantin, Nicusor Giugiuc, Ionut Micu.

"Vrem un joc cu zimbetul pe buze si implicit promovarea in Liga a III-a", declara Vasile Priceputu, presedintele clubului

Daca in campionatul trecut nu a fost decit o formatie de pluton, acum Viitorul Ianca si-a propus sa promoveze in cel de-al treilea esalon fotbalistic al tarii.
Pentru a avea sanse in realizarea obiectivului, noul presedinte al clubului, Vasile Priceputu, si-a asigurat serviciile unui antrenor tinar, dar cu destula experienta, Adrian Baldovin si a transferat citiva jucatori pentru a asigura o concurenta pe posturi. Viitorul va fi sustinuta in aceasta campanie a sa si de primarul orasului Ianca, Fanel George Chirita.
"Vrem un joc cu zimbetul pe buze si implicit promovarea in Liga a III-a. Am intarit lotul si sper ca inca din prima runda sa ne inscriem pe o traiectorie care sa ne permita realizarea obiectivului nostru", a declarat Vasile Priceputu.
Pentru turul campionatului 2008-2009 Adrian Baldovin are la dispozitie urmatorul lot de jucatori:
Mihai Dimache, Florin Toia, Sorin Ivan, Marius Mihaila, Florin Fasole, Alexandru Tache, Dan Caraman, Marius Vilcu, Valentin Baciu, Alin Martinescu, Romeo Preda, Mihaita Olmazu, Costin Grozea, Andrei Craciun, Gheorghe Moisescu, Angelica Ghiviciu, Catalin Dima, Silviu Bratosin, Razvan Enache.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro