Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Parteneriat educational intre Scolile "Dimitrie Cantemir" si Muchea

"Sa descoperim lumea inconjuratoare" este un proiect de parteneriat educational sub titulatura caruia elevii clasei a II-a de la Scoala "Dimitrie Cantemir" si cei ai claselor a II-a si a IV-a de la Scoala din Muchea, comuna Silistea, au desfasurat pe parcursul acestui an scolar mai multe activitati cu caracter educativ. In graficul activitatilor au fost cuprinse o serie de actiuni comune tututor elevilor implicati in proiect: expozitii de desene, vizite, serbari scolare, editarea revistei proiectului unde au fost prezentate cele mai reusite lucrari realizate de catre elevi: desene, poezii si compuneri. Proiectul este coordonat de catre invatatoarele Mirela Steluta Cornea si Mioara Maraloiu.
La sfirsitul saptaminii trecute, elevii Scolii "Dimitrie Cantemir" i-au vizitat pe colegii lor din Scoala Muchea. Copiii au desenat impreuna, au povestit fiecare despre scoala lor, au vizitat o gospodarie din sat si au plantat citiva pomi in curtea scolii. In partea a doua a activitatii copiii, indrumati de cadrele didactice, au ecologizat dealul din vecinatatea scolii si au cules plante medicinale.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii