Skip to main content

Parlamentarii de Braila si-au ales comisiile in care vor activa in urmatorii patru ani

Parlamentarii braileni s-au decis care sint comisiile din Parlament in care vor lucra in urmatorii 4 ani. Astfel, fiecare dintre cei sapte parlamentari de Braila ocupa in acest moment fie functii de conducere in cadrul unora dintre comisii - cum e cazul deputatului PSD Mihai Tudose si a deputatului PDL Eugen Badalan - fie sint simpli membri.
Mai precis, senatorul PSD Ion Rotaru activeaza in Comisia pentru drepturile omului, culte si minoritati, dar si in Comisia pentru sanatate publica. La rindul sau, senatorul PNL Constantin Cibu face parte din Comisia pentru administratie publica, organizarea teritoriului si protectia mediului. In ceea ce ii priveste pe deputati, social - democratul Mihai Tudose conduce Comisia pentru politica economica, reforma si privatizare, colegul sau de partid Viorel Balcan este membru in Comisia pentru industrii si servicii, PSD-istul Cristian Rizea face parte din Comisia pentru agricultura, silvicultura, industrie alimentara si servicii specifice, democrat-liberalul Eugen Badalan este secretar in Comisia pentru aparare, ordine publica si siguranta nationala, iar liberala Diana Tusa este colega cu Balcan, in cadrul comisiei pentru industrii si servicii.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu