Skip to main content

Parcurile de joaca pentru copii arata jalnic

Consilierul judetean PRM, Marius Dobrota, se declara indignat de modul in care arata parcurile pentru copii din municipiul Braila. Acesta a vizitat o parte dintre locurile de joaca din cartiere si a constatat ca leaganele si toboganele sint vai de capul lor si reprezinta un real pericol pentru copii, mai mult, unele parcuri nici macar nu sint iluminate odata cu lasarea serii. In cadrul unei recente conferinte de presa, consilierul judetean PRM a prezentat fotografii surprinse in citeva parcuri din cartierul Radu Negru, invitindu-l si pe edilul sef al municipiului sa viziteze aceste locuri si sa ia masurile ce se impun.
"Locurile de joaca arata jalnic, sint facute de pe vremea primarului Anton Lungu si de atunci au fost lasate in paragina. Sint imagini socante, seara nici macar nu sint iluminate. Nici toboganele si leaganele nu sint ca lumea. Nu este unul singur, sint vreo sase. Adresez o rugaminte domnului primar sa le vizioneze si pina la sfirsitul mandatului sa faca macar un parc. Se pare insa ca, pentru autoritati, copiii nu sint atit de importanti. Totusi copiii au nevoie de spatii de joaca decente. Parintii, batrinii trebuie sa isi scoata copiii si nepotii in parc", a precizat Marius Dobrota.
La rindul sau, vicepresedintele Consiliului Judetean, Niculina Moisescu, a venit cu o propunere pentru amenajarea spatiilor de joaca pentru copii, aceea de a se incheia un parteneriat intre autoritati si firme private. In acest mod ar avea de cistigat si societatile, pentru ca si-ar face reclama in parcul pe care il amenajeaza, dar si autoritatile locale.
"In Bucuresti sint societati care, in colaborare cu administratia locala, se ocupa de anumite parcuri pe care le doteaza cu jocuri pentru copii. Oare la noi nu se poate face asa ceva? Primaria sa contacteze o societate si sa incerce sa faca macar un parc. Ei isi fac reclama, amplaseaza un banner pe care scrie ca parcul este amenajat de o anumita firma. Se poate gasi o societate privata, sau mai multe care sa fie interesate de o astfel de propunere si sa amenajeze macar o parte din locurile de joaca pentru copii", a precizat Niculina Moisescu.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

winmediaLeaderboard

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu