Mergi la conţinutul principal

Parcul de lângă ANL Lacu Dulce, igienizat în regim de urgenţă

Primăria Brăila a demarat un amplu proces de igienizare a parcului de lângă cartierul ANL Lacu Dulce, despre care cotidianul nostru vă informa, la începutul săptămânii, că zace abandonat, cu aleile năpădite de buruieni uriaşe, deşi a fost dat în folosinţă în urmă cu doar trei ani, după o investiţie de 4,4 milioane lei.
Ieri, echipe de lucru ale Serviciului de Utilitate Publică, Administrare şi Gospodărire Locală şi ale Direcţiei "Seroplant" din cadrul Primăriei lucrau de zor în acest parc, la curăţarea aleilor. Totodată, câţiva lucrători de la Compania de Utilităţi Publice "Dunărea" verificau instalaţia fântânii arteziene din parc, care este în aşa fel făcută încât poate arunca un jet de apă la căţiva metri înălţime, dar care a fost foarte rar pusă în funcţiune până la momentul de faţă.
"După ce se taie buruienile, pe alei va fi împrăştiat şi ierbicid, pentru combaterea definitivă a acestora. Ierbicidul nu-l putem folosi, însă, dacă plouă. În concluzie, ritmul lucrării depinde de vreme. Dacă vom avea timp frumos, până vineri terminăm igienizarea parcului", ne-a declarat Dan Apostol, directorul SUPAGL Brăila.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro