Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Parc pentru copii cu risc de accidentare

Parcul pentru copii situat in apropierea Casei de Cultura din Faurei reprezinta un adevarat pericol de accidentare pentru cei mici. Aceasta din cauza gropilor lasate de izbeliste chiar linga leagane si balansoare. Sapaturile au fost efectuate acum aproximativ 3 luni cu scopul de a se construi o fintina arteziana, dar si pentru imprejmuiri.
Situatia a fost adusa la cunostinta primarului Virgil Cosoreanu chiar de catre consilierii locali, dar nu a fost luata nici o masura de remediere. "Groapa pentru fintina arteziana are un metru adincime. Este un adevarat risc. Daca ploua, copiii se pot ineca. Sapaturile au fost realizate inca de acum aproximativ 3 luni. In afara de groapa de dimensiuni mai mari exista si altele mai mici care urmeaza a fi folosite pentru stilpi de imprejmuire. Parintii din vecinatatea parcului au venit si mi-au spus ca micutii sint in pericol de a se accidenta. Am sesizat acest lucru si in cadrul sedintei Consiliului Local, dar raspunsul primarului a fost “Atit am putut sa fac”", ne-a declarat Sebastian Antonescu, consilier local PD.
"Nu este adevarat. Am facut niste sapaturi la suprafata. O sa incepem saptamina viitoare sa construim o fintina zidita din piatra. Cei care au sesizat aceste aspecte sint oameni de rea credinta. Noi zilnic am fost acolo cu fasa pentru protectie", a precizat primarul PSD Virgil Cosoreanu. Dincolo de toate declaratiile si de razboiul dintre oamenii politici, in Faurei exista totusi parinti care sint ingrijorati pentru siguranta copiilor lor. Pe de alta parte, actele normative in vigoare precizeaza ca in cazul efectuarii unor lucrari de acest tip este obligatoriu ca locul sa fie imprejmuit pentru a nu pune in pericol cetatenii urbei.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii