Mergi la conţinutul principal

Parcările din lotul 5, aproape să-şi găsească un constructor

• anunţul a fost făcut de primarul Marian Dragomir, într-o conferinţă de presă recentă • pentru loturile 6 (529 locuri) şi 7 (322 locuri) există câte 2-3 ofertanţi, comisia analizând, în prezent, ofertele

 

Cele peste 300 de locuri de parcare promise pentru locuitorii zonelor Bd. Dorobanţilor-str. Tineretului-str. Ghioceilor, respectiv, Aleea Culturii sunt aproape de realizare. În perioada imediat următoare, va fi desemnat câştigătorul licitaţiei pentru acest lot de parcări, potrivit primarului municipiului Marian Dragomir.

Vorbim, aşadar, de 235 de locuri pentru Dorobanţi-Tineretului-Ghiceilor, plus alte 61 în zona Aleii Culturii. “Suntem în procedură de licitaţie la lotul 5 şi vom avea cât de curând un câştigător. Lotul 5 este un lot destul de mare. De asemenea, la licitaţiile pentru loturile 6 şi 7 avem câte 2-3 ofertanţi, iar comisia este în analiză în momentul de faţă”, a declarat Dragomir.

Lotul 6 cuprinde 529 locuri de parcare (Str. Roşiorilor, blocurile B25 - B34 - 83 locuri de parcare; Str. Roşiorilor, blocurile B19 - B23 - 83 locuri; Str. Roşiorilor, blocurile A44 - A32 - 216 locuri; Str. Roşiorilor, blocurile A49 - A47 - 55 locuri; Str. Roşiorilor, blocurile C1, C4, C5 - C6, C3, C2 - 92 locuri de parcare; Str. Roşiorilor, blocurile B19 - B23), în timp ce lotul 7 prevede 322 de locuri (Aleea Micşunelelor, Aleea Narciselor - Bl.32 - Bl.A8 - 30 locuri de parcare; Aleea Cutezătorilor, blocurile D1-T5 - 95 locuri; Aleea Micşunelelor, Str. Oborului, Aleea Lalelelor, Aleea Narciselor blocurile B31 - B30-25-25 bis -24-D2- S-O5 - 197 locuri de parcare).

În prezent, se lucrează la alte parcări din municipiu, cum ar fi cea dintre str. Octav Doicescu şi str. Industriei sau cea situată între străzile Sebeşului şi Comunarzi, în zona Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila. “Se lucrează în prezent la această parcare, pentru ca toţi locatarii de la acele blocuri să-şi ia maşinile din parcarea Spitalului şi să le mute în curtea interioară a blocului. Se vor elibera, astfel, mai multe locuri de parcare în zona Spitalului, un lucru bun pentru cei care ajung acolo în calitate de pacienţi sau aparţinători. Urmează să începem lucrările şi la alte parcări, de exemplu în zona Plantelor şi I. C. Brătianu”, a conchis edilul.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro