Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Papusa de ciocolata, intre finalistele "Top Model of the World"

Braileanca Laurette Atindehou s-a aflat printre cele 10 finaliste ale concursului "Top Model of the World" desfasurat in Egipt. Chiar daca nu a reusit sa cistige concursul, papusa de ciocolata s-a intors din Egipt mai increzatoare si mai experimentata. "Nu am reusit sa iau marele premiu, dar am ramas cu amintiri frumoase si am cunoscut traditiile si obiceiurile locurilor vizitate". De mentionat este faptul ca la "Top Model of the World" s-au reunit 50 de frumuseti din toate colturile lumii. Programul Laurettei in Egipt a debutat cu trei zile in Cairo. In acest timp, tinara a vizitat Sfinxul si Piramidele si a avut parte de croaziere de lux pe Nil. Muzeul din Cairo a fost un alt obiectiv turistic vizitat de braileanca. "La muzeu am fost impresionata de bijuteriile pe care le purtau faraonii", isi aminteste Laurette. Urmatoarea escala a fost statiunea Hurghada unde a avut loc si Marea Finala. Acolo, braileanca a fost rasfatata cu croaziere pe mare si zile de relaxare la Mahmya Island si Dream Beach.
Pe de alta parte, Laurette ne-a povestit si cit de obositoare au fost repetitiile pentru concurs: "In ultimele trei zile am avut foarte multe repetitii. Organizatorii voiau sa se asigure ca totul va iesi asa cum trebuie. Faceam repetitii de dimineata de la ora 8 pina la 13.30 si avem doar o ora pauza de masa, iar apoi, din nou repetitii pina la ora 15.00. Era extrem de obositor pentru ca trebuia sa stam pe tocuri".
Laurette ne-a marturisit ca a fost impresionata de prietenia oamenilor din Egipt, dar si de mincarurile lor. "Oamenii mi s-au parut foarte sociabili, foarte prietenosi si foarte deschisi. La capitolul mincare, cel mai mult mi-a placut orezul pentru ca il fac intr-un anumit fel. Eu am mincat, de exemplu, orez cu stafide si alune. E foarte bun", spune Laurette. La sfirsitul lunii februarie, braileanca este asteptata in Germania pentru o sedinta foto, iar ulterior pentru a fi prezentata unor agentii de moda. "Tin sa spun ca la finalul concursului, atunci cind a venit momentul despartirii, toate fetele au inceput sa plinga. Ne parea rau ca ne despartim. Ne-am inteles extrem de bine si nici nu ziceai ca sintem rivale in concurs. Am legat prietenii, ne-am distrat si am vazut lucruri frumoase", incheie Laurette.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii