Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pam, param-pam, pamflet

Bai, astia din Alianta, sinteti naspa! Ati ajuns sa va certati pentru ca unul poarta sosete albe la pantaloni de stofa, iar celalalt vine la munca in trening si cu sacou de 10 milioane? Huooo!
Pe baietii astia i-am inteles o perioada. De asta i-am si votat pina cind s-a saturat si PSD sa tot spuna ca alegerile au fost furate cu autocarul. Da, am fost de acord cu cearta aia dintre liberali si democrati, cind coarda intinsa la maxim s-a numit Elena Udrea. Sincer, si io as fi sarit la bataie daca niste insi care se dau democrati mi-ar fi furat femeia Elena. I-am mai inteles si cind s-au luat la ciufulit de la arestarea petrolului cunoscut si sub numele de Dinu Patriciu. Astea sint, intr-adevar, motive de cafteala intre barbatii neamului. Dar sa se certe ei de la un pamflet nevinovat scris, la inchiderea bodegii, de poetul Mircea Dinescu? Sanchi, a sarit in sus Boc cit sa i se vada sprincenele de la prezidiu, pe motiv ca Tariceanu a ris la lectura lu' nea Mircea. Mare smecherie ca Dinescu l-a ironizat pe Basescu pentru ca a baut cu Gigi Becali si ca a spart o saminta in loja la meciul Stelei. Nici macar nu era risul lui Tariceanu, si asta pentru ca chiar nu era nimic de ris. Pamfletul ala scris de nea Mircea a fost slabut, nici nu se compara cu altele pe care io le-am citit si de jos in sus, si de la dreapta la stinga. Cu toate astea, s-a iscat gilceava. Saracu' nea Mircea nu intelegea ce se intimpla, de la ce s-au luat aliatii? Mare lucru nu spusese el in acel pamflet. A zis chestiuni vechi, folosind cuvinte noi. Pai, pentru atita lucru sa riscam noi acum un raport de tara negativ, o aminare a integrarii care, de vreo tinspe ani incoace, ne tot ameninta ca vine peste noi?
Sincer, mi-e si teama sa mai continui acest articol. As pune punct si m-as semna acum, fara sa inteleaga nici naiba ce dracu am vrut sa scriu si care-i problema mea. Nu-i cazul insa, pentru ca atita timp cit nu ma iau de viata lui Basescu, Tariceanu nu va avea nici un motiv sa se hlizeasca precum motociclistii la Opera. Nu-i cazul sa-mi multumiti pentru ca am salvat Guvernul de la inec. La urma-urmei de ce lucram noi in presa, daca nu pentru a da o mina de ajutor tarii si partidului?
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii