Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pagini internet gratuite pentru unitatile de invatamint

Institutiile de invatamint care nu-si pot permite sustinerea costurilor de intretinere ale unui site, isi pot crea gratuit o pagina prin intermediul Didactic.ro si Intuitext. Nu este nevoie decit de un calculator cu acces la internet si de un cont pe didactic.ro. Pentru a simplifica munca de creare a paginii, site-ul amintit ofera un set standard de cimpuri care trebuie completate: nume complet, istoricul scolii, dotare, colectiv, proiecte educationale, activitati extracurriculare, rezultate la olimpiade si concursuri, orar. Dupa parcurgerea etapelor de editare si cind pagina are o forma ce poate fi prezentata pe Internet, se cere publicarea administratorilor didactic.ro. Acestia citesc pagina respectiva si decid daca o publica. Odata facuta publica, pagina nu mai poate fi stearsa decit de catre administratori. Cadrele didactice pot intra in orice moment pe pagina scolii pentru a o edita, indiferent de starea acesteia.
Potrivit didactic.ro, vor fi publicate acele pagini care intrunesc conditii precum: autorul paginii are datele personale completate si o adresa de e-mail valida, conducerea scolii poate atesta dreptul autorului de a publica informatii despre scoala si faptul ca aceste informatii sunt autentice, iar pe pagina scolii este dat un numar de telefon valid, al scolii si adresa completa. Totodata, conducerea scolii are dreptul de a cere anularea paginii sau modificarea informatiilor.
Aceste pagini gratuite sint rezervate atit scolilor generale, gradinitelor, liceelor, cit si altor institutii de invatamint de stat sau private. Pina in prezent, din judetul Braila, au fost publicate pagini cinci pagini apartinind urmatoarelor unitati de invatamint: Scoala cu clasele I - VIII Gemenele, Scoala nr. 33 "Sf. Andrei", Scoala cu clasele I - VIII "C. S. Aldea", Scoala nr. 22 si Scoala cu clasele I - VIII nr. 2 Baraganu.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii