Mergi la conţinutul principal

Pacienți din spital, inclusiv cei infectați cu virusul Covid, au cerut urna mobilă pentru a putea vota

* astăzi, până în jurul orei 15.00, 84 de pacienți au votat la alegerile locale, 58 dintre aceștia fiind non - covid și 26 confirmați cu virusul SARS COV2 * s-a mers cu urna mobilă în spitale și s-au respectat măsurile de protecție

 

 

 

Pacienții din spitalele brăilene au votat la alegerile locale. Urne mobile au ajuns în secțiile Spitalului Județean de Urgență Brăila, cu respectarea măsurilor de protecție.

Inclusiv pacienți infectați cu virusul SARS COV 2 și-au exprimat dorința de a vota pentru alegerile locale.

Potrivit informațiilor transmise de purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Brăila, dr. Alina Neacșu, până în jurul orei 15.00, au cerut urna de vot 84 de pacienți în total, din care 58 non-covid și 26 Covid, fiind 13 pacienți Covid în corpul E al spitalului județean și 12 în corpul B. Totul s-a desfășurat fără probleme.

Mai întâi, urnele au mers la pacienții internați cu alte afecțiuni, apoi s-au deplasat la cei infectați cu virusul SARS COV 2, în pavilionul C al Spitalului Județean de Urgență, pavilion E și B.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro