Mergi la conţinutul principal

Pâinea Demopan, o marcă a Brăilei

Astfel, vom prezenta câte o firmă cunoscută în domeniul în care activează şi care produce sub marcă proprie bunuri pe care le regăsim în rafturile magazinelor.

În această ediţie a venit rândul celui mai mare panificator din zonă care deţine în Brăila importante unităţi de producţie: SC "Galmopan". În momentul de faţă, compania deţine în Brăila, un număr de 11 magazine proprii situate în mai multe zone ale oraşului cum ar fi: bulevardul Independenţei, la Staţia CFR Brăila, în cartierul Chercea, în cartierul Viziru pe calea Călăraşi, cartierul Radu Negru, precum şi în Piaţa Mare, Piaţa Concordiei şi Piaţa Vidin. Aproximativ toate produsele companiei sunt prezente în marile lanţuri de retail: Pic, Real, Metro, Billa, Selgros, Penny, Kaufland, Minimax, Spar, Gima din toată ţara, precum şi în reţelele de benzinării Lukoil, Petrom, OMV şi Mol. Pe lângă magazinele din Brăila, compania mai detine şi în Galaţi reţeaua de supermarketuri Alcom şi magazinele Galmopan care împreună însumează 17 unităţi de vânzare.

Produsele reprezentative ale societăţii care pot fi achiziţionate din magazinele proprii sunt multiplele sortimente de pâine de Demopan, precum şi biscuiţii ambalaţi care sunt produşi la moderna fabrică din Zona Liberă Brăila, la intrarea în oraş pe şoseaua Viziru: Dulcissimo, Bubu, Pişcoturi vanilie, Pişcoturi cacao, Cornuleţe cu unt, Covrigei delicioşi, 10 Stele, Fructine, Fruitbar, Cremio. De menţionat este că pentru biscuiţii ambalaţi produşi în Zona Liberă Brăila compania a început exportul în aproximativ 20 ţări. Pe lângă aceste produse, în magazinele companiei se mai găsesc specialităţi şi produse de cofetărie, precum şi produse lactate Galacta.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro