Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Otelul nu a putut trece de Gloria

Tehnicianul Ioan Ovidiu Sabau a declarat, vineri, ca a crezut pina la final ca echipa Gloria Bistrita poate obtine un rezultat bun in meciul cu Otelul Galati, scor 1-1, din etapa a XVI-a a Ligii I. "Ocaziile au fost impartite. Ma bucur ca am reusit sa mentinem ritmul in repriza a doua. Am crezut pina la capat si am reusit", a spus Sabau.
Antrenorul echipei Otelul, Petre Grigoras, considera ca in partida de vineri au contat foarte mult absentele din lotul sau. "Chiar si asa meritam victoria. La 1-0 am avut doua ocazii aproape cu poarta goala si am ratat, iar apoi am primit un gol pe care nu pot sa-l inteleg", a spus Grigoras.
Tehnicianul galatean a mai spus ca incheie o "saptamana neagra", in care a fost suspendat de Comisia de Disciplina a FRF pentru trei etape si amendat cu 4.000 de lei.
Directorul general al galatenilor, Marius Stan, nu are ce sa le reproseze jucatorilor. "Este pacat ca nu am reusit sa cistigam, insa traversam o criza de forma si de efectiv. Jucatorilor nu am ce sa le reprosez, s-a vazut ca si-au dorit foarte mult sa cistige", a spus Stan.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii