Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Otelul Galati a cistigat turneul de pregatire de la Braila

Joi si vineri, la Sala Polivalenta s-a derulat cel de al doilea turneu amical de handbal la care au participat Otelul Galati, Tomis Constanta, Astral Posta Cilnau si HC Dunarea.
Conform previziunilor antrenoarei Alexandrina Soare, formatia braileana nu a mai avut aceeasi evolutie si, implicit, rezultatele au fost altele. Insa in opinia antrenoarei nu rezultatele sint importante in aceasta perioada: "Spre deosebire de turneul de la Galati unde am exersat faza de aparare, la Braila am inceput sa pregatim si faza de atac, una care trebuie bine gindita si in care trebuie lucrat pentru integrarea jucatoarelor nou venite".
HC Dunarea a dominat prima repriza a partidei cu Otelul, avind un avantaj de patru goluri in minutul 23, cind Marinela Patru a reusit un gol foarte spectaculos, insa galatencele au reusit sa egaleze la 12 si sa cistige prima repriza cu 14-12.
In partea secunda trio-ul Raluca Timaru, autoare a sase goluri, Mirabele Toma si Daciana Curtean, ambele cu cite cinci reusite, au condus Otelul catre o victorie cu 28 -24 in fata unei echipe brailene la care principalele marcatoare au fost Marinela Patru, cu 8 goluri si Liliana Craciun cu 4 goluri.
In cel de-al doilea meci al reuniunii de dimineata, Tomis Constanta a dispus cu 28-18 de Astral Posta Cilnau.

In reuniunea de dupa-amiaza, HC Dunarea si-a prezentat lotul

Dupa-amiaza Otelul a bifat cel de la doilea succes intrecind mai lejer decit o arata scorul, 30-24, pe Astral Posta Cilnau.
Dupa acest meci, intr-o atmosfera incendiara creata de suporterii braileni si in prezenta prefectului Nicolae Mitroi, a presedintelui Consiliului Judetean, Bunea Stancu si a numerosi consilieri municipali si judeteni, HC Dunarea si-a prezentat lotul pe care va conta in sezonul 2006-2007, staff-ul tehnic si conducerea administrativa. Prima jucatoare care a aparut pe teren a fost Dana Goldic, cea care a disputat cinci semifinale de cupe europene, Marinela Patru, jucatoarea cu cel mai bogat palmares, Marcela Lupu, proaspat medaliata cu bronz la Campionatele Mondiale de tineret din Canada si lista s-a incheiat cu Irina Vlad si Nicoleta Esanu, handbaliste de mare perspectiva transferate de la LPS Braila.
Dupa festivitatea de prezentare a lotului, HC Dunarea a sustinut cel de-al doilea joc din cadrul turneului de la Braila, avind ca partenera de joc pe Tomis Constanta.
Brailencele au avut o evolutie buna in prima parte a meciului pe care au incheiat-o cu un avantaj de trei goluri, 13-10, insa meciul s-a incheiat la egalitate, 25-25, un rezultat echitabil de altfel.
Vineri, in ultimul meci al turneului, HC Dunarea a invins cu 28-26 pe Astral Posta Cilnau si a incheiat, astfel, competitia pe locul II.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii