Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Otelul Galati - CF Braila 5-2 (0-1)

In formula Iorga - Ghidarcea, Rancan, Calin, Ciocea - Girleanu, Olenic, Macare, Rosu - Berceanu, Elek formatia braileana a dominat ostilitatile in prima parte a amicalului de la Galati si la pauza conducea cu 1-0 in urma golului marcat de Berceanu in minutul 24.
Costel Rosu a transformat un penalty in minutul 52 si a marit avantajul brailenilor la 2-0 insa Otelul a intors rezultatul marcind de nu mai putin de cinci ori pina la finalul partidei. Pentru invingatori au inscris Labukas (min. 54), Semeghin (min. 61), Marginean (min. 68, 90) si Jula (min. 77).
In repriza a doua, Puiu Antohi, noul antrenor al CF-ului a introdus in teren si rezervele pentru a-si da seama de valoarea lotului brailean, iar concluzia sa a fost aceea ca formatia braileana mai are posturi deficitare.
"A fost un meci de antrenament la finalul caruia am tras citeva concluzii. Prima ar fi aceea ca deoacamdata avem doar un nucleu de 10-11 jucatori si atit. In clipa in care am efectuat schimbarile, jocul echipei a scazut evident in eficacitate, ceea ce inseamna ca, urgent, trebuie sa mai aducem citiva fotbalisti valorosi" adeclarat la finalul partidei de verificare Puiu Antohi.
In repriza secunda la CF Braila au mai evoluat Balaban, Coman, Munteanu, Bosoi, Tismanaru si Dragan, fostul jucator al Dunarii Galati care a trecut si prin curtea Unirii Urziceni.
Simbata, formatia braileana va evolua la Braila in compania Otelului II.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii