Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Osama ben Laden nu se ascunde in regiunea de frontiera afgano-pakistaneza

Relatarile conform carora Osama ben Laden s-ar ascunde la frontiera afgano-pakistaneza sint pur speculative si nici o persoana care il urmareste pe liderul al-Qaida nu stie unde se ascunde acesta, a declarat, miercuri, premierul pakistanez Shaukat Aziz, transmite Reuters.
"Nimeni nu are nici o idee despre locul unde s-ar afla liderul terorist deoarece, daca ar fi stiut, si-ar fi utilizat toate resursele pentru a-l urmari si captura", a declarat presei Aziz.
Un oficial din cadrul serviciilor americane de informatii a declarat marti ca CIA a desfiintat un departament care a avut misiunea de a-l localiza pe ben Laden.
In ciuda rascumpararii in valoare de 25 de milioane dolari oferite in schimbul capturarii lui Osama ben Laden si a starii proaste de sanatate a teroristului, acesta a reusit cu succes sa se ascunda pina in prezent. Aziz a afirmat ca este gresit sa se presupuna ca liderul al-Qaida s-ar afla in regiunea muntoasa dintre Pakistan si Afganistan, asa cum se afirma de obicei.
"Se fac speculatii despre locul in care se afla, dar nimeni nu stie nimic", a afirmat oficialul, care a participat la o serie de reuniuni ale Natiunilor Unite la Geneva.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii