Mergi la conţinutul principal

Opt elevi sclipitori vor reprezenta Brăila la olimpiadele internaţionale

Elevii brăileni au făcut performanţe la olimpiadele naţionale de anul acesta şi se pregătesc acum de internaţionale. În total, opt tineri sclipitori vor reprezenta judeţul nostru în competiţiile unde se întrec cei mai buni dintre cei buni.
Trupa de elită cu care vom defila la internaţionale este următoarea:
Ana-Maria Ţăranu, clasa a X-a la Colegiul "Murgoci", prof. îndr. Ana Coman, va participa la internaţională de limba română. Despina Elefteraki, clasa a VIII-a la Şcoala "Mihu Dragomir", prof. Evangelos Garapoulos, se pregăteşte de olimpiada de limbă neogreacă.
Radu Andrei, clasa a X-a la Colegiul "Bălcescu", prof. Aurelia Stroe, s-a calificat la lotul lărgit pentru internaţionala de fizică. El s-a calificat şi la lotul lărgit de astronomie şi astrofizică, de pregătirea sa ocupându-se profesorii Liliana Iacob, Nicoleta Becheanu şi Aurelia Stroe.
Alex Totomir, clasa a X-a la "Bălcescu", prof. Cristian Toncea, merge la Olimpiada Central Europeană de Informatică. Oana Enache, clasa a X-a la "Bălcescu", prof. Cristian Gurzu, a fost selectată la lotul naţional lărgit de biologie. Adelina Postolea, clasa a VII-a la Şcoala "Şuţeşti" şi Steluţa Tiutiu, clasa a IX-a la Liceul "D. P. Perpessicius", ambele pregătite de prof. Corina Ceamă, vor fi prezente la olimpiada de limbă şi creaţie literară în limba romani.
Ştefan Sebastian Banu, clasa a XI-a la "Bălcescu", prof. Maria Ştefan, s-a calificat în competiţia de limbă rusă modernă.
Le urăm mult succes tuturor!

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro