Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Opt echipe din Campionatul judetean, in etapa a treia a Cupei Romaniei la fotbal

Etapa a doua a Cupei Romaniei la fotbal a programat citeva partide interesante desi combatantele din aceasta runda au fost doar echipe care activeaza in Campionatul Judetean de fotbal. Conform asteptarilor, Avintul Chiscani a invins-o chiar pe terenul ei pe Spicul Rimnicelu insa mai putin scontate au fost victoriile obtinute de AS Jirlau si Tractorul Viziru care, teoretic, aveau adversare mult mai bine cotate cum sint Vointa Faurei Sat si Dunarea Tichilesti.
O partida care a avut de toate, multe ocazii de gol si doua reprize de prelungiri s-a derulat la Cazasu intre FC Steaua Braila si Vointa Sutesti.
Dupa trei-patru ocazii ratate, gazdele au marcat prin Alin Martinescu insa dupa 90 de minute scorul era egal, 1-1, astfel ca au urmat doua reprize de prelungiri. Dind dovada de o mai mare prospetime in joc, stelistii lui Bulancea si Darie au mai inscris de doua ori si au promovat in faza urmatoare, in care vor intilni tot o adversara din Campionatul Judetean. Ambele goluri ale invingatorilor au fost inscrise de Marius Iorga.

Rezultatele partidelor din etapa a doua:
Dacia Bertesti - Stanriz Stancuta 1-3
Romgal Romanu - Infratirea Gemenele 1-4
Spicul Rimnicelu - Avintul Chiscani 1-2
Tractorul Viziru - Dunarea Tichilesti 4-0
FC Steaua Braila - Vointa Sutesti 3-1
Vointa Faurei Sat - AS Jirlau 1-3
Spicul Zavoaia - Vointa Baraganu 3-0 neprezentare
Viitorul Galbenu - Steaua Perisoru 3-0 neprezentare
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii