Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Opt echipe au terminat turul Ligii I cu antrenorii cu care au inceput campionatul

Dinamo, Gloria Bistrita, Otelul, Pandurii Tirgu Jiu, Rapid, Steaua, UTA Arad si Politehnica Iasi sint cele opt echipe din cadrul Ligii I care si-au pastrat pina la finalul turului antrenorii cu care au inceput actuala editie de campionat.
Mircea Rednic, de la Dinamo, Ioan-Ovidiu Sabau, de la Gloria Bistrita, Petre Grigoras, de la Otelul Galati, Eugen Neagoe, de la Pandurii Tirgu Jiu, Razvan Lucescu, de la Rapid, Cosmin Olaroiu, de la Steaua, Marius Lacatus, de la UTA Arad, si Ionut Popa, de la Politehnica Iasi, sint singurii antrenori pastrati in functie de conducerile gruparilor respective pe toata durata turului Ligii I.
Ceahlaul Piatra Neamt a fost echipa cu cei mai multi antrenori in turul de campionat, Mihai Stoica, Ion Moldovan, Vasile Silagy (o etapa) si Florin Marin, urmata de Farul Constanta si Universitatea Craiova, care a schimbat cite 3 tehnicieni.
In turul actualei editii a Ligii I au antrenat si 3 tehnicieni straini, italianul Giuseppe Giannini, la FC Arges (10 etape), italianul Cristiano Bergodi la CFR Cluj (7 etape) si sirbul Momcilo Vukotici, la Farul Constanta (8 etape). Singurul ramas in functie este Bergodi, la CFR Cluj.
Cei mai virstnici antrenori din Liga I, care au activat in turul de campionat, sint Viorel Hizo (6 februarie 1947), Momcilo Vukotici (2 iunie1950), Gheorghe Multescu (13 noiembrie 1951), cei mai tineri fiind Ovidiu Stinga (5 decembrie 1972), Alin Artimon (31 august 1971) si Basarab Nica Panduru (11 iulie 1970).
Antrenorii cu cele mai multe meciuri pe banca tehnica in prima liga sint Viorel Hizo, cu 378 de meciuri, Sorin Cirtu, 360 si Florin Marin, 351.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii