Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Operatorii maxi-taxi se tin de promisiunea de a mentine pretul unui bilet la 1 leu/calatorie

Cu mici exceptii, majoritatea masinilor care efectueaza in municipiu transport de persoane in regim maxi-taxi, pe alte linii decit 16 si 17, respecta promisiunea de a mentine vechiul pret al unui bilet de 1 leu/calatorie. Astfel, in urma unei verificari efectuate de reporterii "Obiectiv" pe traseele secundare, doar in cazul a doua microbuze care circulau pe traseul 35, soferii au cerut 1,5 lei pentru o calatorie, desi conducerea firmei care a concesionat traseul afirmase initial ca mentine pretul de 1 leu/calatorie. Bineinteles ca nici macar biletele platite la suprapret nu au fost eliberate de catre cei doi soferi.
De altfel una dintre nedumeririle calatorilor este legata de recenta majorare selectiva a pretului unei calatorii. Astfel, in statia din Bariera Calarasilor, mai multe persoane discutau pe aceasta tema exprimindu-si nemultumirea fata de majorarea practicata de unul dintre operatori: "Eram client fidel pe liniile 16 si 17, dar acum de cind cu scumpirea m-am reorientat spre alte masini care ajung in zona. Acum, de exemplu, astept masina 2 de la “Braicar”. De citeva zile de cind am inceput din nou sa circul prin oras, am vazut ca pe linia 2 vin autobuzele destul de repede. Oricum am sa vad daca mai sint si alte maxi-taxi care ajung in Vidin cu vechiul pret". "Ce sa fac, uite daca am nevoie sa ajung in Vidin scot 15.000 de lei. Asta e! Dar daca mai mentine “Braicar” pretul de 10.000 de lei, cred ca ma duc si-mi fac abonament, n-am facut socoteala, dar poate ies mai ieftin".
Reamintim ca, desi "TCF Imex", firma care asigura transportul pe liniile 16 si 17, a majorat, de la 1 ianuarie, cu 50% pretul unei calatorii, ajungind la 1,5 lei, ceilalti operatori au promis ca mentin vechiul pret de 1 leu pina cind SC "Braicar" va anunta o majorare la acest capitol.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii