Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Omul si neomul politic al saptaminii

Reluind un demers inceput anul trecut, la fiecare final de saptamina, ii vom evidentia pe politicienii sau persoanele cu functii in administratia locala care s-au remarcat, din punctul nostru de vedere, la modul pozitiv, dar si la cel negativ prin declaratiile sau actiunile lor. Nu de alta, dar experienta ultimilor ani ne-a aratat ca, in fiecare saptamina, sint comentarii sau fapte laudabile ale alesilor nostri, dar si afirmatii sau actiuni de tot risul.

Presedintele PNG, Ionel Alexandru

Liderul PNG Braila, Ionel Alexandru, se crede si se comporta, mai nou, ca un mic Becali local. De cind seful lui politic, Gigi Becali arunca in filiala locala cu euroii, Ionel Alexandru face conferintele cu banii pe masa, pentru a demonstra ziaristilor si prin intermediul lor, intregului judet, ca organizatia sa este puternica. La ultima conferinta de presa, seful PNG Braila a fluturat sub nasul presei tencurile de euro, valorind peste 500 de milioane de lei vechi, pe care-i adusese in buzunar, de acasa, special pentru aceasta ocazie. Alexandru a explicat ca aceasta este valoarea la care a fost pretuita de catre liderul PNG Gigi Becali, performanta oamenilor sai de la Braila, la alegerile europarlamentare - respectiv 6,42% din voturile electoratului judetean. Presedintele PNG Braila a mai declarat ca banii vor fi folositi pentru actiuni culturale si sprijinirea bisericilor.

Maestrul jazz-ului din Romania, Johnny Raducanu

In mod exceptional, oferim astazi "bila alba" nu unui politician, ci unui brailean la care dragostea pentru orasul natal nu este doar o vorba in vint, ci razbate din toti porii si care a oferit brailenilor, in citeva zile, mai mult decit au oferit toti politicienii locali, la un loc, de luni de zile. Saptamina aceasta, maestrul jazz-ului din Romania, Johnny Raducanu, a fost la Braila, iar duminica, la Casa Tineretului, a oferit brailenilor un concert cu care rar te intilnesti. In plus, maestrul a acordat ziarului nostru un interviu de exceptie, in care a evocat, in cuvinte incarcate de emotie, farmecul pierdut al Brailei de altadata, un loc incarcat de energie, care, in opinia sa, poate renaste, daca toti brailenii isi vor uni eforturile.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii