Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Omul si neomul politic al saptaminii

Viceprimarul PD Daniela Vasioiu

Daniela Vasioiu a facut referire in aceasta saptamina, in plenul CLM, din proprie initiativa, la un moment delicat pentru ea, cind a fost acuzata ca a lucrat pentru o firma a fostului prefect PSD Mihai Manea. La acel moment, Vasioiu nu a recunoscut ca a fost angajata a firmei TC Ind Constanta, ba chiar a dat in judecata ziaristii care au scris despre acest lucru si nici nu si-a trecut in declaratia de avere sumele incasate de pe urma relatiei contractuale respective. Acum, la ani de zile dupa ce a recunoscut in instanta ca a lucrat la societatea respectiva, Vasioiu face referire la acel episod ca fiind o "inscenare": "Mi se pare ca ne-am intors in timp, sintem in 2005, atunci cind ati incercat acea lovitura mirsava, in ceea ce priveste revocarea din functie a viceprimarului, prin inscenarea privind declaratia in fals"

Consilierul judetean PRM Gabriel Nistor

Gabriel Nistor a pus punctul pe i, in aceasta saptamina, atacind problema sigurantei brailenilor. "Este o realitate pe care o intilnim in viata de zi cu zi, in cartierele in care locuim, si anume gastile de cartier si violenta, in general. Acestea s-au inmultit si-si fac de cap ziua in amiaza mare, amplificindu-se gradul de violenta. Eu, ca locuitor al acestui oras, am ramas perplex de ceea ce am vazut in cartierul in care locuiesc: autoturisme incendiate in parcarea din spatele blocului, un grup de tineri inarmati pina-n dinti cu lanturi, bite, rangi, defilind prin fata blocului ca la o parada militara. Am vazut in alta zi si am numarat cel putin 30 de persoane care se intoarceau de la o “interventie”, erau condusi de un interlop. Problema este ca in fata acestor riscuri si amenintari, noi, oamenii de rind, sintem nepregatiti si asteptam protectia altora. Practic, nu facem nimic. De ce? Pentru ca sintem paralizati de frica, ne gindim la viata noastra, a familiilor noastre, a copiilor".
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii