Mergi la conţinutul principal

Omul din spatele uniformei. Agent şef de la Penitenciarul Tichileşti, campion la Caiac-Canoe

* recent, la complexul sportiv Bascov Budeasa din Piteşti, Rusu Laurenţiu a urcat pe treapta întâi a podiumului la nivel naţional la Caiac-Canoe * Laurenţiu a făcut performanţă devenind campion naţional de master senior

 

 

 

 

Agent şef din cadrul Centrului de detenţie Tichileşti, campion la Caiac-Canoe.

Într-un comunicat transmis de la penitenciar sunt prezentate informaţii privind competiţia la care a participat agentul şef Rusu Laurenţiu, ce a avut loc în urmă cu o săptămână la Piteşti. Munca ne desăvârşeşte iar pasiunile ne clădesc şi ne împlinesc! Cu aceste cuvinte în minte aş dori astăzi să vă vorbesc despre pasiunea colegului nostru Agent şef de Poliţie Penitenciară - Rusu Laurenţiu, o pasiune care prin muncă şi dedicaţie i-a adus renume şi l-a purtat pe treapta întâi a podiumului la nivel naţional. Această pasiune se numeşte Caiac-Canoe, iar în weekend-ul 06 - 07.08.2022, la complexul sportiv Bascov Budeasa din Piteşti, Laurenţiu a făcut performanţă devenind campion naţional de master senior. A obţinut 2 titluri de campion naţional la proba de canoe dublu 200 metri şi 500 metri şi un titlu de vicecampion la proba de 200 metri simplu”, se arată în comunicatul transmis de Agent şef adjunct -Voicu Mircea-Alexandru, purtător de cuvânt la Centrul de Detenţie Brăila - Tichileşti.

Colegii din cadrul unităţii transmit felicitări pentru reuşită şi aşteaptă cu nerăbdare să audă imnul României la probele internaţionale de profil atunci când Rusu Laurenţiu va deveni campion European şi Mondial!

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro