Mergi la conţinutul principal

Olimpicii de la Arta Actorului s-au întors cu premii

Toţi elevii Liceului de Arte "Hariclea Darclee" care au mers la Olimpiada Naţională de Arta Actorului s-au întors acasă cu premii. La secţiunea individual băieţi, cei mai buni actori în devenire au fost Dorin Romeo Mihalache din clasa a XII-a, pregătit de prof. Gigi Antonescu, care a câştigat premiul I şi Adrian Vergil Leca din clasa a XI-a, prof. pregătitor Nicoleta Brânzia, care a obţinut premiul III.
La individual fete, eleva din clasa a XII-a Mădălina Cutescu, prof. pregătitor Gigi Antonescu, a obţinut menţiune.
La secţiunea Trupe, elevii brăileni se pot lăuda cu locul I. Aceştia au pus în scenă "Visul unei nopţi de vară", adaptare de prof. Zane Jarcu după W. Shakespeare, în regia prof. Zane Jarcu şi Nicoleta Brânzia, iar cea care s-a ocupat de coregrafie a fost prof. Raluca Rotărescu. Membrii trupei sunt elevi în clasa a XII-a de la toate cele trei grupe coordonate de profesorii catedrei Nicoleta Brânzia, Zane Jarcu şi Gigi Antonescu. Trupa a fost formată din Robert Ciupitu, Mădălina Cutescu, Dorin Mihalache, Luciana Craioveanu, Marina Podgoreanu, Cosmin Iordache, Sebastian Sârbu, Adina Kesler, Alina Caraclinschi, Codruţa Tudoriu, Daniela Turiac, Diana Beschia, Gabi Mihailescu, Daniel Verban, Florin Simion şi Maria Ioniţă.
Etapa naţională a Olimpiadei de Arta Actorului s-a desfăşurat în perioada 7 - 9 aprilie, la Timişoara. Profesorii care au însoţit lotul brăilean au fost Gigi Antonescu si Nicoleta Brânzia.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro