Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Olimpici in domeniile muzica si arta plastica

A devenit o obisnuinta ca an de an, elevii Liceului de Arta "Hariclea Darclee" sa se intoarca de la Olimpiadele Nationale cu rezultate remarcabile. Elevul Stefanita Albu, de la clasa de clarinet a profesorului Gogu Petrea, s-a clasat pe cea mai inalta treapta a podiumului, la Olimpiada Nationala de Muzica, de la Pitesti, obtinind un binemeritat Premiu I. La acelasi concurs s-au mai obtinut si alte trei Premii III, prin elevii Cosmin Cernat, clasa a XII-a, la clasa de chitara a prof. Dorin Sipos, Robert Caloian, clasa a X-a, la clasa de chitara a prof. Lucian Macedon si Ionut Vizireanu, clasa a XII-a, la clasa de clarinet a prof. Gogu Petrea.
Nici la Olimpiada Nationala de arte plastice desfasurata la Cluj, elevii braileni nu s-au lasat mai prejos si au venit acasa cu doua Premii II, unul la istoria artelor, obtinut de Cristina Cojocaru, clasa a XI-a, prof. Maria Stoica, si unul la grafica adjudecat de Rodica Teodorescu, clasa a XI-a, prof. Cornelia Conin. Cu rezultate destul de bune s-au remarcat, la design, elevul Stefan Manole, prof. Constantin Manole, la istoria artelor, Razvan Polici, prof. Maria Stoica, dar si la sculptura Adrian Calin, prof. Catalin Batar. Directorul Liceului de Arta "Hariclea Darclee", prof. Adrian Simion, a anuntat ca olimpicii de la concursurile muzicale vor bucura, in curind, si publicul brailean cu un concert pe care-l vor sustine la Muzeul Brailei.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii