Skip to main content

Olimpici in domeniile muzica si arta plastica

A devenit o obisnuinta ca an de an, elevii Liceului de Arta "Hariclea Darclee" sa se intoarca de la Olimpiadele Nationale cu rezultate remarcabile. Elevul Stefanita Albu, de la clasa de clarinet a profesorului Gogu Petrea, s-a clasat pe cea mai inalta treapta a podiumului, la Olimpiada Nationala de Muzica, de la Pitesti, obtinind un binemeritat Premiu I. La acelasi concurs s-au mai obtinut si alte trei Premii III, prin elevii Cosmin Cernat, clasa a XII-a, la clasa de chitara a prof. Dorin Sipos, Robert Caloian, clasa a X-a, la clasa de chitara a prof. Lucian Macedon si Ionut Vizireanu, clasa a XII-a, la clasa de clarinet a prof. Gogu Petrea.
Nici la Olimpiada Nationala de arte plastice desfasurata la Cluj, elevii braileni nu s-au lasat mai prejos si au venit acasa cu doua Premii II, unul la istoria artelor, obtinut de Cristina Cojocaru, clasa a XI-a, prof. Maria Stoica, si unul la grafica adjudecat de Rodica Teodorescu, clasa a XI-a, prof. Cornelia Conin. Cu rezultate destul de bune s-au remarcat, la design, elevul Stefan Manole, prof. Constantin Manole, la istoria artelor, Razvan Polici, prof. Maria Stoica, dar si la sculptura Adrian Calin, prof. Catalin Batar. Directorul Liceului de Arta "Hariclea Darclee", prof. Adrian Simion, a anuntat ca olimpicii de la concursurile muzicale vor bucura, in curind, si publicul brailean cu un concert pe care-l vor sustine la Muzeul Brailei.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu