Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Olaroiu: Sunt din ce in ce mai multumit

Antrenorul echipei Steaua, Cosmin Olaroiu, a declarat ca este din ce in ce mai multumit de evolutiile jucatorilor sai si a apreciat ca acestia se indreapta spre virful de forma preconizat pentru finalul stagiului de pregatire din Cipru, informeaza site-ul oficial al gruparii din Bulevardul Ghencea.
"Sunt din ce in ce mai multumit de cum se prezinta echipa. Baietii s-au miscat bine si ma bucura faptul ca usor, usor echipa se indreapta spre virful de forma pe care am preconizat sa-l atingem la finalul acestui stagiu de pregatire", a afirmat Olaroiu, la finalul meciului amical cu FK Teplice, cistigat cu scorul de 3-1, dupa golurile marcate de Nicolita, Dica si Radoi.
Urmatorul meci al Stelei in cadrul turneului din Cipru va avea loc joi, de la ora 17.30, cu echipa Sartid Smederevo (Serbia-Muntenegru).
Primul meci oficial al Stelei in 2006 este programat pe 15 februarie, in Olanda, in compania formatiei SC Heerenveen, in prima mansa a 16-imilor Cupei UEFA. Returul este programat pe data de 23 februarie, la Bucuresti.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii