Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Olaroiu: Sunt din ce in ce mai multumit

Antrenorul echipei Steaua, Cosmin Olaroiu, a declarat ca este din ce in ce mai multumit de evolutiile jucatorilor sai si a apreciat ca acestia se indreapta spre virful de forma preconizat pentru finalul stagiului de pregatire din Cipru, informeaza site-ul oficial al gruparii din Bulevardul Ghencea.
"Sunt din ce in ce mai multumit de cum se prezinta echipa. Baietii s-au miscat bine si ma bucura faptul ca usor, usor echipa se indreapta spre virful de forma pe care am preconizat sa-l atingem la finalul acestui stagiu de pregatire", a afirmat Olaroiu, la finalul meciului amical cu FK Teplice, cistigat cu scorul de 3-1, dupa golurile marcate de Nicolita, Dica si Radoi.
Urmatorul meci al Stelei in cadrul turneului din Cipru va avea loc joi, de la ora 17.30, cu echipa Sartid Smederevo (Serbia-Muntenegru).
Primul meci oficial al Stelei in 2006 este programat pe 15 februarie, in Olanda, in compania formatiei SC Heerenveen, in prima mansa a 16-imilor Cupei UEFA. Returul este programat pe data de 23 februarie, la Bucuresti.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii