Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Olaroiu spera ca Steaua sa mai scrie "o pagina de istorie" eliminind Rapid

Antrenorul Cosmin Olaroiu spera ca Steaua sa reuseasca sa mai scrie o pagina de istorie prin calificarea in semifinalele Cupei UEFA in dauna formatiei Rapid Bucuresti, pe care o va intilni in sferturile competitiei.
"Faptul ca ti se ofera sansa de a juca o semifinala de cupa europeana dupa nu stiu citi ani - parca a fost tot Steaua, in '88-'89 - este un lucru extraordinar, istoric. Steaua a scris istorie de-a lungul timpului si este bine ca si aceasta echipa sa scrie o pagina. O echipa poate scrie istorie pentru prima oara, cealalta mai poate scrie inca o pagina", a declarat Olaroiu, inaintea antrenamentului de luni dupa-amiaza.
Tehnicianul stelist nu crede ca pentru Steaua poate constitui un avantaj faptul ca la Rapid sint zece jucatori care risca sa fie suspendati pentru meciul retur din sferturi in cazul in care vor fi avertizati in prima mansa, programata joi, de la ora 20.45. "Jocul va fi decis pe teren, totul depinde de moment. Rapid are avantajul ca nu joaca Bostina", a comentat Olaroiu, care considera "putin straniu" faptul ca Steaua va trebui sa efectueze antrenamentul oficial dinaintea meciului cu Rapid pe stadionul Giulesti-Valentin Stanescu.
Olaroiu nu se teme ca rivalitatea dintre suporterii echipelor Steaua si Rapid ar putea degenera in incidente violente. "Sunt incidente izolate. Si in Spania s-a intrerupt meciul. Se intimpla peste tot, nu numai la noi. Am avut doua discutii cu suporterii si sint constienti de importanta meciului", a explicat tehnicianul.
Cosmin Olaroiu a mentionat ca se bucura pentru faptul ca jucatorii mai putin folositi in acest sezon au dat satisfactie in meciul cu Poli Timisoara, cistigat, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, in etapa a XVIII-a a Diviziei A. "Steaua are numai jucatori, nu rezerve. E bine sa fie greu pentru un antrenor sa faca echipa, inseamna ca are posibilitati", a subliniat Olaroiu.
Referitor la faptul ca patronul FC Rapid, George Copos, s-a declarat increzator intr-o victorie a echipei sale in Cupa UEFA, dupa meciul Steaua - Poli Timisoara, Olaroiu a spus: "Si Sevilla a mai spus, si Heerenveen... E bine sa spuna asa si din superstitie pentru noi. Sint oameni care nu sint specializati in fotbal. Isi incurajeaza echipa, dar vom vedea. Nu isi face curaj singur, transmite echipei optimism".
Olaroiu a refuzat sa comenteze faptul ca selectionerul Victor Piturca a afirmat ca se astepta la mai mult de la meciul Steaua-Poli: "Eu ce sint, comentator? Sa fie sanatos, e parerea lui. Eu zic ca a fost un meci bun pentru nivelul campionatului romanesc".
Cosmin Olaroiu a tinut sa sublinieze inca o data faptul ca nu considera victoria din meciul cu Poli Timisoara "o palma" data conducerii gruparii banatene pentru faptul ca a fost demis in tur: "Prin meciul de ieri nu am dat o palma nimanui, nu aveam de ce. A fost vreo rica intre mine si domnul Iancu? Din respect pentru Timisoara nu am vorbit. Daca va fi vreodata momentul voi vorbi".
Tehnicianul stelist a mentionat ca, inainte de meciul de duminica, a discutat cu actualul antrenor al formatiei timisorene, Gheorghe Hagi, cel care l-a inlocuit in toamna. "Am schimbat diferite opinii legate de echipa, jucatori, de meciul cu Rapid, mi-a urat bafta si pentru meciul de ieri si pentru cel cu Rapid, iar dupa meci ne-a felicitat. Hagi e un antrenor foarte bun, care are o echipa pe masura", a spus Olaroiu.
Rugat sa comenteze faptul ca patronul FC Steaua, Gigi Becali, ar fi afirmat ca este dispus sa plateasca 5 milioane de euro pentru achizitionarea unui coordonator de joc, Olaroiu a raspuns: "La handbal sint coordonatori de joc. Gigi are disponibilitatea de a crea o echipa mai puternica pentru sezonul viitor, dar vorbim in vara".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii