Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Olaroiu: Spaniolii au destule motive sa se teama, in afara de starea vremii

Antrenorul Cosmin Olaroiu a declarat, luni, la sosirea din Spania, unde a urmarit meciul de campionat Getafe - Betis, scor 1-0, ca formatia din Sevilla, adversara Stelei din optimile de finala ale Cupei UEFA, are destule motive sa se teama de meciul de la Bucuresti, in afara de starea vremii.
"Au destule motive de care sa se teama, in afara de starea vremii. Duminica nu au avut o zi tocmai fericita, dar nu asta este valoarea lor. Si Getafe a prins o zi buna, plus ca terenul i-a dezavantajat foarte mult. Speram sa continue acest moment nefast pentru ei, dar cel mai important lucru este cum vom juca noi. Cred ca starea terenului de la Bucuresti ii avantajeaza, avind in vedere pe ce teren au jucat ei duminica", a spus Olaroiu, la sosirea pe Aeroportul Henri Coanda.
Antrenorul stelist a precizat ca, dintre componentii echipei Betis, jucatorii care l-au impresionat cel mai mult sint Capi si Rivera, dar l-a mentionat si pe Joaquin. "Nu putem spune ca o echipa care a invins pe Chelsea este o echipa slaba, dar acum au ceva probleme. Cu Sociedad au jucat bine, la fel si cu Alkmaar. Nu trebuie sa-i judecam numai dupa acest meci. Am vazut mai multe partide, noi luam in calcul parametrii maximi cind judecam o echipa", a comentat Olaroiu.
Facind o comparatie intre SC Heerenveen, pe care Steaua a eliminat-o in 16-imi, si viitoarea adversara, Betis Sevilla, Olaroiu a afirmat ca sint doua echipe diferite. "Betis este o echipa tehnica, Heerenveen una de forta. Betis este dinamica, are cu totul alt stil de joc. Am vorbit cu Contra si Craioveanu, am si materialele cu care antrenorul Schuster (n.r. - antrenorul echipei Getafe) si colaboratorii sai au pregatit meciul de duminica", a subliniat tehnicianul FC Steaua.
Cosmin Olaroiu s-a referit si la faptul ca stadionul va fi din nou plin joi, la meciul cu Betis Sevilla, din prima mansa a optimilor Cupei UEFA: "Fantastic! Se vede ca iubitorul de fotbal apreciaza faptul ca am ajuns la un asemenea nivel in competitie. Si noi, si Rapid trebuie sa incercam sa le oferim si mai mult".
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii