Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Olaroiu: Mi-as fi dorit inca un meci oficial inaintea partidei cu Betis

Antrenorul formatiei Steaua, Cosmin Olaroiu, a declarat inaintea antrenamentului de joi dupa-amiaza, ca si-ar fi dorit sa poata disputa inca o partida oficiala inaintea meciului cu Betis Sevilla, de pe 9 martie, din optimile de finala ale Cupei UEFA.
"Nu stiu cit de buna este aminarea campionatului. Pacat ca nu putem juca si nu avem terenuri sa jucam. Este grav. Ar fi fost bun inca un meci inainte de turul cu Betis. Probabil ca meciul nostru s-ar fi putut juca, dar asta este. Trebuie sa ne pregatim pentru Betis si asa", a spus Olaroiu.
Tehnicianul stelist a precizat ca, incepind de vineri, va avea toti jucatorii la dispozitie.
Intrebat despre situatia jucatorului peruan Gianmarco Loncharich, care se afla in probe la formatia "ros-albastra", Olaroiu a declarat: "Nu pot spune in cit timp ma voi decide in privinta lui. Depinde de antrenamente, de joc. Pot sa ma conving si intr-o zi, si intr-o saptamina. Impresarul lui mi-a prezentat un material cu el si am zis sa il vedem".
La rindul sau, jucatorul peruan Gianmarco Loncharich, care a fost adus la stadion de Vasilica Cristocea a spus ca Romania este o tara frumoasa. "Mai stiu ca Steaua este o mare echipa, este campioana en-titre si un nume cunoscut in Europa", a spus Loncharich.
La antrenamentele Stelei au revenit si fotbalistii care au fost cu echipa nationala in Cipru: Mirel Radoi, Mihai Nesu, Daniel Oprita. In cursul serii de joi vor reveni la echipa si jucatorii care au evoluat, miercuri, la echipa de tineret, Marius Toma si Banel Nicolita.
Dorin Goian si Sorin Ghionea, aflati in refacere dupa accidentari, au urmat un program de fizioterapie la stadionul Steaua si la 40 de minute dupa inceperea antrenamentului echipei de la Stadionul National au intrat pe teren si au facut doar alergari usoare.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii