Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ogica neaga acuzatiile de viol

Acuzatiile fotomodelului brailean Atindehou Laurette la adresa lui Stelian Ogica, potrivit carora acesta ar fi fortat-o sa intretina relatii sexuale cu el, intr-un motel de la marginea capitalei, sint infirmate de celebrul miliardar. Contactat telefonic, Ogica a declarat pentru ziarul "Obiectiv - Vocea Brailei" ca toata aceasta poveste este o inscenare si ca tot scandalul va afecta imaginea top modelului.
Ogica este surprins si de faptul ca mama lui Laurette a sustinut acuzatiile aduse de fiica ei, in conditiile in care a fost acasa la ea chiar de Ziua Indragostitilor.
"Acest scandal nu este indicat pentru ele. Va iesi rau. Eu am insistat sa vorbesc cu Laurette. Nu inteleg de ce mama ei spune asa ceva. Eu am fost pe 14 februarie la ea acasa, in Braila, va pot spune si unde sta, cum arata casa. Am stat de vorba si maica-sa mi-a dat-o pe Laurette cu toata increderea si acum vin cu tot felul de chestii si acuzatii. Am plecat impreuna la Bucuresti si mama ei chiar ne-a spus sa avem grija la drum. Deja lucrurile s-au incurcat foarte mult, eu nu as vrea sa ii fac rau pentru ca imi este draga", a spus Ogica.
Cel mai cunoscut jucator la Loto a mai povestit ca de Ziua Indragostitilor a mers impreuna cu Laurette in doua cluburi din Bucuresti, au luat masa, dupa care s-au indreptat spre apartamentul ei, iar in momentul cind i-a propus lui Laurette sa mearga impreuna la Giurgiu, acasa la Ogica, fotomodelul brailean ar fi acceptat. Pe drum, cei doi s-au oprit la un restaurant din localitatea Mihailesti, au mincat cite o ciorba si apoi s-au dus la motel, unde si-au petrecut noaptea facind dragoste.
"Cum pot viola o femeie in conditiile in care am intrat impreuna in motel, pe la receptie, ne-a vazut toata lumea. Receptionera si chelnerii au vazut ca am venit brat la brat, rizind. Nu asa arata o femeie luata cu forta. Plus ca dimineata a plecat fara sa imi zica nimic, iar apoi s-a intors si am mai facut dragoste o data. Daca eram vinovat, de ce nu s-a dus direct la politie? De ce s-a intors? De ce a asteptat pina seara?", a mai spus Ogica.

"Lorette a vrut sa scape basma curata fata de iubitul ei"

Surprins de aceste acuzatii, Stelian Ogica, crede ca sint doua motive care ar fi putut sa o determine pe Laurette sa spuna ca ar fi fost fortata sa intretina relatii sexuale. Pe de o parte este posibil ca cineva sa o fi sfatuit sa faca aceste acuzatii pentru a se face cunoscuta, fie a vrut sa scape basma curata fata de italianul cu care este de mai multi ani. "Sint doua motive pentru care a facut scandalul asta. Poate a aflat prietenul ei din Italia, cu care are o relatie de vreo sase ani si care le intretine si pe ea si pe mama ei... Cind am plecat de Ziua Indragostitilor, italianul o tot suna pe Laurette, a terorizat-o cu telefoanele, dar ea nu a raspuns pentru ca era cu mine. Si daca ea avea o relatie cu el de ce a acceptat sa petreaca cu mine ziua de 14 februarie? Al doilea motiv ar fi ca cineva a sfatuit-o sa provoace un scandal, pentru a se face cunoscuta", a adaugat Ogica, incercind sa gaseasca o explicatie. Miliardarul Ogica infirma si declaratiile lui Laurette, potrivit carora el ar santaja-o deoarece detine niste fotografii compromitatoare cu ea, pe care ar vrea sa le faca publice.
Pe de alta parte, Laurette ne-a spus ca inainte de a pleca in Germania, unde onoreaza niste contracte, l-a reclamat pe Ogica la politie pentru viol si sechestrare, declaratie intarita si de mama ei. Totusi, marele cistigator la Loto a spus ca pe el nu l-a cautat nici un politist deocamdata, asa cum ar fi fost normal in cazul unei reclamatii de acest gen.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii