Obiectiv îndeplinit pentru micuţele voleibaliste de la Sport Plus | Obiectiv Vocea Brailei Mergi la conţinutul principal

Obiectiv îndeplinit pentru micuţele voleibaliste de la Sport Plus

• la primul turneu al Campionatului Naţional de minivolei, brăilencele au câştigat două meciuri, cu 3-0, şi au pierdut unul, cu 3-2

 

La primul turneu de sală din Seria B a Campionatului Naţional de minivolei, competiţie care a avut loc la Focşani, Sport Plus Brăila a debutat cu o victorie clară, 3-0, în faţa formaţiei buzoiene “B.P. Haşdeu”. Voleibalistele pregătite de Elena Ivan şi Constantin Baciu au avut nevoie de mai puţin de o oră pentru a tranşa victoria în favoarea lor şi asta în condiţiile în care gruparea de la Dunăre a mizat în ultimul set numai pe cele mai mici jucătoare, şi anume pe cele născute în anii 2007 şi 2008. A urmat derby-ul cu CSM Focşani, partidă în care brăilencele erau favorite la victorie. “Panteruţele” brăilene au pierdut însă primele două seturi însă după pauza de analiză, încurajate de cei doi antrenori, au evoluat la turaţie normală şi au reuşit să câştige următoarele două seturi şi să trimită meciul în decisiv. Cu toate că voleibalistele brăilene şi-au refăcut moralul şi au relansat lupta pentru câştigarea partidei, mai stăpâne pe ele s-au dovedit a fi jucătoarele echipei gazdă astfel că CSM Focşani s-a impus cu 3-2.

“A fost un joc în care CSM Focşani ne-a surprins prin atitudine şi câteva aspecte tehnice pe care nu le arătase în jocurile de pregătire. Primul set pierdut a slabit încrederea fetelor că pot câştiga meciul, deşi au revenit de la 0-2. Cred că au învăţat o lectie importantă. Au tratat superficial jocul. Sperăm că acele lacrimi din final să fie motorul unei mai bune pregătiri şi jocuri la aceste turneee”, a explicat acest eşec antrenoarea Elena Ivan.

Ultimul joc, cel cu CSM Ploieşti a fost un prilej pentru cei doi antrenori de a trimite în teren, în două seturi, jucătoarele cele mai mici de vârstă. Iar Sport Plus s-a impus cu 3-0.

“Nu ne-au făcut atât de bine toate victoriile din jocurile de pregătire. Le-am avertizat înainte de jocul cu CSM Focşani că fără atitudine ne va fi greu. Sunt mici şi vor înţelege fiecare detaliu al performanţei în timp. Este important ca achiziţiile să se manifeste în joc, iar victoriile să vină ca o consecinţă. Balansul emoţiilor la această vârstă e decisiv, când forţele sunt echilibrate. Ne bucurăm că suntem în grafic pentru calificarea la turneul semifinal şi aşteptăm revanşa, luna următoare la Brăila”, a declarat Constantin Baciu, preşedintele clubului Sport Plus.

După primul turneu de sală clasamentul seriei B se prezintă astfel: 1 CSM Focşani 8 puncte, 2 Sport Plus Brăila 7 puncte, 3 “B.P. Hasdeu” Buzău 3 puncte, 4 CSM Ploieşti 0 puncte.

Pentru Sport Plus Brăila au evoluat următoarele jucătoare: Andra Rauţă, Anda Baciu, Cezara Ioan, Andreea Crăciun, Anda Andrei, Larisa Panait, Bianca Milea, Daria Rotaru, Mara Seciu, Roberta Răfoi.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro