Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Oaspetii au ratat un penalty prin Anghelina

Pe ansamblu, prima repriza a fost dominata de bucuresteni insa atacurile lor s-au rezumat doar la centrari in careul advers care au fost rezolvate cu eficienta de aparatorii formatiei din Insuratei.
Pe contraatac, Viitorul a ratat trei mari ocazii de gol in finalul primei parti a intilnirii. Dupa o centrare a lui Vioreanu, Dobre (min. 37) l-a incercat pentru prima data serios pe portarul bucurestean, iar la faza imediat urmatoare Paduraru a sutat violent de la marginea careului mare si cu destula dificultate, Ivan a deviat balonul de sub transversala. Cu cinci minute inainte de finalul primei reprize Dobre a reusit sa obtina un penalty insa Anghelina a sutat pe directia portarului si a ratat deschiderea scorului.
Gazdele au urmat acelasi scenariu si in partea a doua, dar actiunile lor nu au periclitat poarta echipei oaspete decit o singura data, in minutul 64 cind I. Radu a trimis mingea in bara transversala a portii lui Stoica.
Pe contraatac, oaspetii au irosit nu mai putin de sapte situatii de gol. Sarabanda ratarilor din aceasta parte a meciului a fost deschisa de Cosmin Dobre, care, de la marginea careului mare a sutat in bara transversala. Vioreanu (min. 62) a sutat peste poarta din interiorul careului, iar pe aceasta lista a ratarilor si-au mai trecut numele Anghelina (min. 72), Bratosin (min. 73), Vicol (min. 80), Stoian (min. 81). Ultima sansa de a obtine victoria a fost irosita, cu trei minute inainte de finalul partidei tot de Vioreanu care, de la 6 metri, nu a putut sa-l invinga pe Ivan.
"S-a confirmat inca o data faptul ca atunci cind avem adversare puternice evoluam bine. Din pacate si de aceasta data am ratat nepermis de mult. Fara sa par lipsit de modestie cred ca puteam sa cistigam la scor acest meci daca am fi fructificat macar jumatate dintre ocaziile pe care ni le-am creat" a declarat Paul Alexandru, presedintele gruparii din Insuratei.

Viitorul: Stoica - Paduraru, Musat, Paraschiv, Bratosin (min. 75: Moroianu) - Stoian, Vioreanu, Baicu, Anghelina (min. 72: Coman) - Dobre (min. 85: Dima), Vicol (min. 80: Stanciu).
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii