Mergi la conţinutul principal

Oameni minunaţi. Cobzaru şi Mazâlu au alergat de la Galaţi la Brăila pentru un băieţel de 3 ani

• cei doi au ales să susţină astfel cauza lui Erik, un băieţel de numai 3 anişori, diagnosticat cu paralizie cerebrală - tetrapareză spastică

 

Ieri, 29 iulie, de Ziua Imnului Naţional al României, gălăţeanul Laurenţiu Cobzaru, militar la Centrul Secundar de Instruire pentru Luptă “Smârdan” şi brăileanul Costel Mazâlu, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dunărea” Brăila, s-au unit, din nou, pentru o cauză nobilă. Cei doi au alergat de la Galaţi la Brăila, traseul fiind Monumentul “Apărătorii oraşului” din Galaţi -  Monumentul “Ecaterina Teodoroiu” din Brăila, susținând cauza umanitară “Împreună pentru Erik”, un băieţel de numai trei anişori care nu a reuşit până acum să se bucure cu adevărat de copilărie. Ca orice prichindel, îşi doreşte să se joace cu alţi copii, să alerge cât îl ţin picioarele şi să nu cunoască suferinţa. Viaţa a fost nedreaptă cu el căci de când s-a născut, a fost greu încercat, fiind diagnosticat cu paralizie cerebrală – tetrapareză spastică. Până acum, şedinţele de terapie, care costă 1.000 lei pe săptămână, dau rezultate bune, însă sunt extrem de scumpe pentru părinţii lui Erik. De aceea, Laurenţiu şi Costel, cei doi eroi ai faptelor bune, au alergat pentru a face cunoscută povestea micuţului, iar oamenii cu suflet mare care vor să îl ajute o pot face cu o simplă donaţie în contul deschis pe numele mamei, Mitra Marinela Lucica, la BRD:

RO10BRDE170SV31937301700

Cei care doresc să fie la curent cu progresul şi starea de sănătate a micuţului Erik se pot înscrie în grupul de Facebook „Împreună pentru Erik Andrei”.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro