Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

O tornada a provocat moartea a doua persoane la Hamburg

O tornada s-a produs, luni, la Hamburg, din nordul Germaniei, unde vintul puternic a smus acoperisurile caselor, a distrus masini si a provocat moartea a doua persoane, au anuntat autoritatile germane, citate de Reuters.
Fenomenul este neobisnuit pentru aceasta regiune.
Cartierul sudic Harburg a fost cel mai afectat de furtuna, care a rasturnat trei macarele de pe un santier, provocind moartea a doi operatori, in timp ce alte doua persoane au fost ranite, a declarat purtatorul de cuvint al politiei.
Tornada a rasturnat citeva masini si camioane si a smuls in intregime acoperisul unei cladiri, potrivit serviciilor locale de pompieri. Pagubele produse la stilpii de inalta tensiune au determinat intreruperea alimentarii cu energie intr-o zona a orasului, unde se afla si un spital.
Furtuna violenta a perturbat traficul rutier si feroviar din zona, iar politia afirma ca este prea devreme pentru a estima valoarea pagubelor.
In iunie 2004, doua sate din estul Germaniei au fost puternic afectate de o tornada care a provocat pagube considerabile, distrugind case si determinind intreruperea alimentarii cu energie electrica.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii