Mergi la conţinutul principal

O săptămână de trafic fără restricții pe pod. Până pe 16 iulie se va putea circula și ziua și noaptea. Din 17 iulie până pe 30 noiembrie, accesul va fi permis doar ziua, de luni până vineri, și fără restricții sâmbăta și duminica

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) informează, printr-un comunicat de presă, că, pentru finalizarea lucrărilor auxiliare la podul suspendat peste Dunăre de la Brăila, în perioada 17 iulie -  30 noiembrie a.c. se va închide traficul pe timpul nopții, de luni până vineri inclusiv, în intervalul orar 21:00 - 6:00, exceptând zilele de sărbători legale.

În weekend, de sâmbătă, ora 06:00, până luni, ora 21:00, circulația rutieră va fi permisă pe pod fără întrerupere.

În perioada închiderii circulației pe timpul nopții, traficul rutier va fi permis doar prin sensurile giratorii amenajate la intersecțiile cu DJ 221B Vădeni (km 1+180) și cu DN 22B (km 4+530) și deviat pe DN 22 către trecere BAC Smârdan – Brăila.

După cum au mai precizat reprezentanții CNAIR, întreruperea circulației pe timpul nopții este necesară deoarece se va lucra pentru demontarea macaralelor folosite la construirea celor patru piloni de susținere a podului.

Cert este, după cum reiese din acest comunicat, că în acest week-end și în săptămâna următoare, mai exact în perioada 7 - 16 iulie, va fi o perioadă de grație în care circulația se va desfășura fără restricții pe pod, și ziua și noaptea.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro