Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

O remiza care nu foloseste nici unei echipe

Petrolistii lui Tudorel Pelin aveau mare nevoie de puncte pentru a se mentine deasupra liniei de plutire, de aceea s-au instalat inca din startul partidei in jumatatea adversa de teren insa nu au reusit sa pericliteze poarta lui Constantin decit in trei rinduri. Prima ocazie a meciului a fost irosita in minutul 10 de Ghioca. Atacantul Petrolului a ramas singur cu portarul advers, dupa ce a primit o pasa pe culoar de la Balta si de la 8 metri a sutat peste portarul constantean, dar si peste transversala.
Replica oaspetilor a venit in minutul urmator, dar Cristea s-a descurcat foarte bine intr-un duel unu la unu cu mijlocasul Blaj si a evitat astfel deschiderea scorului. Daca nu au gasit solutiile de a ajunge in careul constantean, petrolistii au incercat sa-l surprinda pe Constantin cu suturi de la distanta, insa nici aceste tentative ale lor nu au avut succes.
Cu un minut inainte de finalul primei reprize, Balta a scapat singur spre poarta adversa, dar a fost faultat la 30 de metri de Blaj, insa nu a obtinut decit eliminarea constanteanului.

Gazdele nu si-au valorificat superioritatea numerica

In superioritate numerica Petrolul a asediat careul advers in partea a doua a meciului, dar prima ocazie a venit abia in minutul 58, cind Hrinca i-a incercat vigilenta portarului constantean, cu un sut de la 30 de metri, fara efect insa pe tabela de marcaj. Doua minute mai tirziu in urma unui un-doi cu Bratu, Grosu a ramas liber, la 10 metri de poarta, dar a sutat prea slab pentru a-l invinge pe Constantin.
In minutul 65 Ghioca a reclamat un penalty, dupa ce a fost tras de tricou in careul oaspetilor insa fie ca nu a vazut, fie ca nu a considerat-o infractiune, arbitrul de centru a lasat meciul sa continue. Petrolistii au avut in continuare o posesie mai mare a mingei, au dominat teritorial insa constantenii s-au aparat foarte exact si au oprit toate actiunile acestora inainte ca ele sa devina cu adevarat periculoase pentru Constantin.
Balta si-a mai incercat inca o data sansa, cu un sut de la marginea careului, insa oaspetii au fost in finalul partidei cei care au trecut pe linga victorie. Apararea gazdelor a fost surprinsa de un contraatac purtat de Agafitei nu insa si portarul Cristea, care cu o interventie foarte buna a reusit sa devieze mingea de la vinclu si sa pastreze scorul de egalitate.
In urma acestui semiesec Petrolul a coborit din nou in zona retrogradarii, avind in acest moment -17 in clasamentul adevarului si sanse tot mai mici de a supravietui in acest esalon

Petrolul: Cristea - Costea, Pelin, Ionita, Stanciulescu - Grosu, Radulescu (75: Costache), Hrinca (min. 60: Lupu), Balta - Ghioca, Bratu (min. 75: Spirea)
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii