Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

O persoana a murit intr-o explozie produsa la Paris

O persoana a fost ucisa de explozia unui colet-capcana, joi, intr-un imobil din centrul Parisului, in care se afla fosta firma de avocatura a presedintelui francez, Nicolas Sarkozy, a declarat un martor citat de postul public de radio, relateaza Reuters.
Politia precizase anterior ca sase persoane au fost ranite in deflagratie, dintre care un avocat si secretara sa erau in stare grava.
Explozia s-a produs intr-un imobil de pe bulevardul Malesherbes, din vestul capitalei franceze.
Un al doilea pachet suspect era pe cale de a fi dezamorsat, potrivit site-ului postului francez de televiziune LCI.

Persoana ucisa in explozia de la Paris este secretara unui Cabinet de avocatura

Secretara unui avocat a fost ucisa in explozia unui colet-capcana, produsa joi la Paris in fata unui cabinet de avocatura fondat de presedintele Nicolas Sarkozy, incident soldat cu ranirea a cel putin cinci persoane, dintre care una se afla in stare grava, relateaza Le Figaro, in editia electronica.
Deflagratia s-a produs joi la prinz, la cel de-al patrulea etaj al unui imobil in care se afla mai multe cabinete de avocatura, printre care si cel fondat de Nicolas Sarkozy. Cladirea este situata pe bulevardul Malesherbes, in cel de-al optulea arondisment al Parisului. Persoana ucisa este secretara Cabinetului de avocatura al lui Catherine Gouet-Jenselme, destinatar al coletului.
Adresa corespunde de asemenea cu cea a cabinetului de avocatura Arnaud Claude si asociatii, fondat de Michel Leibovici, Arnaud Claude si Nicolas Sarkozy in 1987. Pina la 9 mai 2007, cabinetul a purtat numele presedintelui francez.
De asemenea, la aceasta adresa se afla si sediul Fundatiei pentru Memoria Victimelor Holocaustului.
Au existat informatii referitoare si la un al doilea colet-capcana, fara a se preciza daca acesta a fost descoperit sau dezamorsat.
Prefectul de politie Michel Gaudin se afla la fata locului, alaturi de directorul politiei judiciare, a precizat prefectura de politie, mentionind ca a stabilit un perimetru de securitate in zona.
La fata locului se afla si directorul de cabinet al ministrului de Interne, Michele Alliot-Marie. Ministrul de interne ar urma sa se intoarca "rapid" de la Bruxelles, unde efectua o deplasare.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii