Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

O partida de referinta pentru braileni si pentru suceveni

Linia de clasament a celor doua formatii inaintea partidei directe:
14 Cetatea Suceava 14 3 5 6 18-20 14
16 CF Braila 14 3 3 8 6-22 12

Ambele formatii se afla in fata unui final de tur dificil in care orice punct cistigat este extrem de important.
Cetatea a fost la un pas de un rezultat bun etapa trecuta la Chimia Brazi, dar, dupa ce a condus cu 1-0 la pauza, a pierdut la limita, dupa o repriza secunda mai putin reusita. Cu toate ca dupa acest joc se anuntau masuri radicale, conducerea gruparii moldovene i-a dat in continuare credit antrenorului Ion Radu. Nici un jucator nu a avut de suferit dupa acest esec, insa intreg lotul sucevean a primit un ultim avertisment, orice punct pierdut pe teren propriu fiind echivalent cu o amenda substantiala.
Pentru partida cu CF Braila antrenorul Cetatii nu poate conta pe atacantul Andries suspendat pentru cumul de cartonase galbene si pe Miu care s-a accidentat runda precedenta la Brazi.
Dupa infringerea din etapa trecuta, Ionel Iuga a luat decizia de a-i scoate din lot pentru aceasta partida pe Macare, Sandru si Ochia toti trei avind, in opinia tehnicianului brailean, o evolutie suspect de slaba in meciul cu Dunarea Galati. In autocarul care a plecat inca de vineri dimineata spre Suceava nu a urcat nici Romeo Buteseaca, golgeterul formatiei brailene acuzind o recidiva dupa o accidentare mai veche. Ionel Iuga este insa optimist si a incercat sa transmita aceasta stare si elevilor sai.
"Este un meci la fel de important pentru noi ca acela de la Sacele. Concret, este o partida care pe care ce ne poate da sperante mari in evitarea retrogradarii chiar si in situatia in care obtinem o remiza. Tinind cont de faptul ca in ultima perioada noi ne-am exprimat in teren mult mai bine in deplasare, sint optimist in privinta rezultatului. Chiar si un egal este foarte bun ca sa nu mai spun ca in cazul unui succes, coroborat cu un rezultat favorabil la Sacele am putea evada din zona retrogradarii" a declarat ,vineri dimineata, antrenorul Ionel Iuga.
In partida de la Suceava antrenorul brailean va utiliza urmatorul unsprezece: Budur - Pelin, Calin, Posteuca - Ghidarcea, S. Matei, S. Marin, Cristofan - Girleanu, Ghioca, Feizula.

Egalitate la victorii, dar Cetatea are un golaveraj net superior

Cele doua formatii s-au intilnit pentru prima data in partide oficiale sezonul trecut si fiecare si-a valorificat avantajul terenului propriu. In tur pe stadionul Municipal Dacia a cistigat cu 2-1 prin golurile marcate de Marian Covaci si Giani Gorga, insa moldovenilor li s-au anulat doua goluri cite unul in fiecare repriza.
Cetatea a reusit la rindul ei sa obtina victoria la Suceava, si nu una oarecare, ci la un scor de proportii, 5-0, rezultat in urma caruia conducerea clubului brailean l-a destituit pe antrenorul Imilian Serbanica. Pentru suceveni au inscris atunci Roman, Dinu si Andries ultimii doi trecindu-si in cont cite o dubla.

Etapa a 15-a programeaza meciurile:
Prefab. 05 Modelu - FC Snagov
Delta Tulcea - Petrolul Ploiesti
Dunarea Galati - FC Brasov
FC Sacele - Gloria Buzau
CS Otopeni - FCM Cimpina
Forex Brasov - Sportul Studentesc
FC Botosani - Dunarea Giurgiu
FCM Bacau - Chimia Brazi
Cetatea Suceava - CF Braila
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii