Mergi la conţinutul principal

O minivacanţă de Rusalii în siguranţă. S-a dispus suplimentarea efectivelor de poliţişti prezente în teren

* în perioada 22-24 iunie, 440 de polițiști de la structurile de ordine publică, rutieră, investigații criminale, arme și acțiuni speciale vor acționa pentru asigurarea și menținerea ordinii publice în zonele aglomerate, dar și în proximitatea lăcașurilor de cult * mulți cetățeni au ales să plece în minivacanță, iar peste 60 de polițiști rutieri vor avea în atenție inclusiv dirijarea, fluidizarea și controlul circulației în județul Brăila

 

 

 

 

Poliţiştii sunt în stradă, în minivacanța din perioada 22-24 iunie, prilejuită de sărbătoarea Rusaliilor. Au fost dispuse o serie de măsuri, menite să asigure un climat corespunzător de ordine și siguranță publică, cu accent pe prevenirea și combaterea faptelor antisociale și a cauzelor generatoare de accidente rutiere.

Potrivit datelor transmise de la Inspectoratil de Poliţie Judeţean Brăila, s-a dispus suplimentarea efectivelor prezente în teren, astfel că peste 440 de polițiști de la structurile de ordine publică, rutieră, investigații criminale, arme și acțiuni speciale vor acționa în această perioadă alături de alte instituții cu atribuții în domeniu. Totul pentru asigurarea și menținerea ordinii publice în zonele aglomerate, de tipul piețelor, târgurilor, oboarelor, în parcuri, în zonele de agrement dar și în proximitatea lăcașurilor de cult, unde vor fi oficiate slujbe religioase. „Pentru că în această perioadă, mulți cetățeni au ales să plece în minivacanță, peste 60 de polițiști rutieri vor avea în atenție inclusiv dirijarea, fluidizarea și controlul circulației în județul Brăila, iar pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere, produse pe fondul depășirii regimului legal de viteză și a consumului de alcool ori a substanțelor psihoactive, polițiștii rutieri vor acționa zilnic cu aparatele radar, alcooltest și drugtest. Polițiști brăileni recomandă șoferilor să circule cu viteză moderată, să fie prudenți în trafic, să poarte centura de siguranță și să nu consume băuturi alcoolice ori substanțe psihoactive înainte de a se urca la volan”, atenţionează poliţiştii.

 

Respectați indicațiile polițiștilor rutieri și nu lăsați în vehicule bunuri de valoare

 

Pentru a nu fi victimele furturilor din locuință, poliţiştii recomandă oamenilor să nu posteze în mediul online fotografii din imobilele unde locuiesc și să nu comunice informații despre plecările în vacanțe, ori despre bunurile de valoare, pe care le dețin.

 

Atunci când sunteți însoțiți de copii, nu îi lăsați nesupravegheați, învățați-i că au voie să plece doar cu permisiunea dumneavoastră, dar și cum să reacționeze în situația în care se rătăcesc, asigurându-vă că aceștia cunosc numele complet al părinților și numărul de telefon”, mai recomandă poliţiştii.

 

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro