Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

O mama de 37 de ani si-a pus capat zilelor

Din motive doar de ea stiute, ieri, o femeie de 37 de ani, din cartierul N. Chercea, mama a unui baiat minor, s-a refugiat intr-o magazie din spatele gospodariei si s-a sinucis, spinzurindu-se.
Tragicul eveniment s-a produs intr-un imobil de pe Str. Ioan Slavici, in jurul orei prinzului. Liliana P., care a mai avut recent o alta tentativa de suicid, a fost gasita chiar de sotul ei, atirnind in streang. Barbatul a taiat imediat funia si a tirit-o afara din magazie pe Liliana, apoi a anuntat Ambulanta, intr-o incercare disperata de a-si salva consoarta.
Dr. Tudorel Rizea, de la Serviciul Judetean de Ambulanta, ne-a declarat ca, impreuna cu colegii sai, a incercat timp de o ora sa o readuca la viata pe femeie, apelind la toate manevrele de resuscitare posibile, insa in jurul orei 14.00, Liliana P. a fost declarata decedata.
La locul evenimentului s-a deplasat si un echipaj de judiciaristi, coordonat de comisarul Sorin Leitoiu, seful Serviciului de Investigatii Criminale, pentru a efectua cercetari si a stabili cu exactitate imprejurarile tragediei. Trupul inert al sinucigasei a fost transportat la morga Serviciului de Medicina Legala, pentru efectuarea autopsiei si inlaturarea eventualelor suspiciuni.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii