Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

O eroare umana ar putea fi cauza raspindirii virusului febrei aftoase in Marea Britanie

Oficialii guvernamentali britanici cred ca o eroare umana comisa la compania farmaceutica Merial este, cel mai probabil, sursa virusului febrei aftoase, relateaza cotidianul The Guardian, in editia electronica.
Surse guvernamentale au sugerat ca este vorba mai degraba de o incalcare a procedurilor de lucru decit de neglijenta in serviciu, situatie care ar putea atrage o raspundere penala. Intre timp, inspectorii sanitari au inceput verificarea laboratoarelor companiei farmaceutice, situate la Pirbright, comitatul Surrey.
Virusul ar fi putut fi adus pe hainele unui individ sau pe o masina de la complexul de cercetare pina la ferma la care a fost depistat, la distanta de citiva kilometri.
Daca virusul a fost purtat pe cale aeriana, este dificil de spus de ce nu a infectat si alte ferme situate in vecinatate.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii